Злата ОгнєвічСонцем Вмита Розмаїта Мудра І Сильна Будь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сонцем Вмита Розмаїта Мудра І Сильна Будь

Пісня "Сонцем вмита, розмаїта, мудра і сильна будь" виконавиці Злати Огнєвіч - це лірична ода Україні, її природі, історії та народу. Вона розпочинається з опису темних і холодних часів, що символізують випробування та труднощі, але одразу ж переходить до надії, яку приносять "білії зграї" - можливо, символ миру або змін на краще.

Основний рефрен пісні закликає лелеку, яка є традиційним символом весни, тепла та відродження в українській культурі, залишитися на рідній землі, що підкреслює глибоку прихильність автора до свого дому, землі своїх предків. Лелека тут виступає не просто як птах, а як носій духу свободи та відновлення.

У пісні також ідеться про могутність і красу природи України, описані через "сині гори" та "златі поля", що символізують велич і багатство країни. Але не тільки природа уособлюється в пісні, а й народ, який попри "злі вітри" та випробування залишається сильним і незламним, з "свічкою", що "не згаса" навіть у найтемніші часи.

Пісня завершується апеляцією до рідної землі, вираженням любові та вдячності за можливість "дихати небом" України. Це відображає глибокий зв'язок між людиною та землею, який виходить далеко за рамки фізичного існування, стаючи частиною духовного світу. Пісня є гімном віри в краще майбутнє, силу духу та нескінченну любов до рідної землі.

Коментарі (3)
  1. Anphasoubo24.05.2024
    Вітаю всіх! Ця пісня від Злати Огнєвіч вразила мене до глибини душі. Відчуваю, як страх перед невідомим поступово розчиняється у натхненні, що приносить її музика. З кожною нотою відчувається неймовірна сила і мудрість. Дозвольте собі зануритися в цю чарівну мелодію та відчути, як вона піднімає ваш дух і запалює вогонь допитливості в серці. Раджу всім слухати!
  2. Backroparca23.05.2024
    Це неймовірна мелодія, що заряджає енергією та дає натхнення на нові звершення! Слухаючи її, відчуваєш себе непереможною і готовою підкорити будь-які вершини. Рекомендую всім, хто прагне знайти внутрішню силу!
  3. Fomrphelenra7.05.2024
    Неймовірно, що можна просто скачати цей шедевр! Пісня "Сонцем вмита розмаїта мудра і сильна будь" Злати Огнєвіч змушує забути про страх та грусть. Вона як ліки для душі, особливо в темні часи. Завжди повертаюсь до неї, коли шукаю світло в темряві
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!