Злата ОгнєвічАле Крила Не Ховали Ми

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Крила Не Ховали Ми

Пісня "Але крила не ховали ми" у виконанні Злати Огнєвіч є метафоричним зверненням до непереможного духу та відданості своїй землі та корінням. У перших рядках автор зображує образ темної та холодної дороги, символізуючи випробування та труднощі. Проте, навіть у такі часи, існує надія, що приносять "білії зграї", що може бути тлумачено як символ добра, миру та тепла, які здатні перемогти будь-яку темряву.

Повторюваний приспів з образом летючого лелеки, який просить залишитися там, де його дім, підкреслює глибокий зв'язок з рідною землею та бажання повернутися до мирного життя у своїй країні. Лелека тут є символом вільної душі, яка, незважаючи на всі негаразди, продовжує летіти до свого дому, до місця, де вона відчуває себе найбільш захищеною та щасливою.

Далі пісня переходить до образів, пов'язаних з природною красою та міццю землі, яка надихає і дає сили. Автор закликає землю бути "мудрою і сильною" та бажає, аби її діти, метафорично зображені як "диво-квіти", росли в любові та гармонії.

Останні рядки пісні розкривають тему витривалості та непереможності духу в обличчі випробувань. Згадується про "злі вітри" та "кулі", що обпікали, але навіть у такі моменти "крила не ховали ми", що символізує незламність та відвагу. Світло, що не згасає, навіть у найтемніші часи, є символом надії, що веде через темряву до світанку нового дня.

Таким чином, пісня є гімном мужності, любові до рідної землі та непереможного духу, що надихає на боротьбу і віру в краще майбутнє. Це відображення глибокого прагнення до миру, стабільності та єдності серед усіх випробувань.

Коментарі (2)
  1. Captebaco26.05.2024
    Сьогоднішній вечір видався особливим. Пісня "Але крила не ховали ми" від Злати Огнєвіч проникла прямо у серце, викликаючи сум і водночас піднесення. Якщо хочеш відчути те саме, рекомендую скачати і насолодитися цим шедевром.
  2. Extivillo21.05.2024
    Оце так ностальгія! Пісня "Але крила не ховали ми" від Злати Огнєвіч нагадала мені про старі добрі часи. Сиджу голодна, але не можу відірватися, бо така цікава мелодія. Скачати її – це як знайти скарб!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!