Артем Лоік (Feat. Абіє)В Руїнах Іде На Навалу Щоб Україна Своє Будувала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - В Руїнах Іде На Навалу Щоб Україна Своє Будувала

Пісня "В руїнах іде на навалу щоб Україна своє будувала" виконавця Артем Лоік (feat. Абіє) є вшануванням мужності та жертовності українських захисників. Цей твір розповідає про боротьбу невеликої групи снайперів під час оборони села в районі Ізюма, які, опинившись в оточенні ворога, проявили надзвичайну відвагу та готовність жертвувати собою заради майбутнього своєї країни.

В тексті передано атмосферу безнадійної ситуації, в якій опинились бійці, обступлені великою кількістю ворога. Незважаючи на це, вони продовжували боротьбу, виявляючи приклад непереможного духу. Ця історія — про безкорисливість і відданість своїй країні, коли "життя їхні кров’ю стікали на розхристані груди землі".

Співак також звертається до слухачів, нагадуючи про важливість пам’ятати та шанувати подвиги тих, хто бореться за свободу України. Пісня закликає не забувати про тих, хто віддав своє життя заради майбутнього країни, підкреслюючи, що військові, які стали на захист своєї держави, залишаються героями у серцях народу. Заклик стати "снайпером для звільнених вулиць" символізує готовність кожного внести вклад у захист і відновлення своєї країни, підкреслюючи важливість особистої участі та відповідальності перед історією.

Коментарі (4)
  1. Pooltersricre30.05.2024
    Ця пісня як вибух енергії, яка не дає засумувати! Відчувається, як кожен такт б'є в серце і змушує танцювати, навіть коли навколо руїни. Музика, що нагадує нам про силу та незламність, яка піднімає дух і дарує надію. Давайте будувати наше майбутнє разом під цей потужний біт!
  2. Enmoboldcent23.05.2024
    Ця пісня мені нагадує про незмінність сірої буденності. Скачаю її, щоб відчути провину за стан речей у світі. Монотонність мелодії відмінно підкреслює мій песимізм. Проте в ній є щось, що зачіпає чутливу душу. Мабуть, варто послухати.
  3. Exgiveli17.05.2024
    Може, хтось скаже, що це пісня про боротьбу і відбудову, але я залишилась розчарована. Проте все одно натисну "скачати" і послухаю ще раз, може знайду в ній щось натхненне. Відчуваю, що потрібна логіка, щоб зрозуміти її суть
  4. Timosskezla4.05.2024
    Ця композиція надихає відновлювати і боротися, запалює серце відчуттям справжньої підтримки. Слухаючи, стає легше вірити у світле майбутнє нашої країни
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!