Артем Лоік (Feat. Абіє)Не Віддавали Уперто Своє

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Віддавали Уперто Своє

Текст пісні Артема Лоіка з участю Абіє "Не віддавали уперто своє" відображає глибокі емоції та переживання, пов'язані з війною, жертвами, і нескореністю духу українських захисників. Пісня починається з вдячності тим, хто покриває від вогню, символізуючи захист та підтримку в труднощах. Вона описує оборону села під Ізюмом, де снайперська група, складаючись з двох снайперів та двох на прикритті, вступає в бій. Ці чотири зруйнованих життя символізують жертву, яку несуть воїни, захищаючи свою землю.

В тексті підкреслюється рішучість та мужність захисників, які, опинившись в оточенні ворога, не відступають і продовжують боротьбу. Вони залишаються непохитними навіть у обличчі переважаючих сил ворога, продемонстрованих через метафору орди як пухлини. Ця відвага та готовність жертвувати собою заради майбутнього України виражена через образи боротьби, крові та втрат.

Автор розповідає про долю чотирьох воїнів, їхній подвиг і жертву, акцентуючи на незламності духу та героїзмі в обличчі смертельної небезпеки. Пісня закінчується обіцянкою згадувати та вшановувати ці подвиги, підкреслюючи непереможність духу українського народу в боротьбі за свою свободу та незалежність.

"Не віддавали уперто своє" є потужним нагадуванням про ціну свободи, про мужність та самопожертву тих, хто стоїть на захисті своєї країни. Це гімн на честь непереможного духу українських захисників, який надихає на боротьбу та надію на мирне майбутнє.

Коментарі (7)
  1. Glasineqchie30.05.2024
    Ця пісня ніби магніт: з першої ноти втягує і не відпускає, душевна глибина поєднується з неймовірною енергією! Відчувається сила, що пробуджує впевненість і змушує дивуватися кожному рядку. Слухайте і відчуйте самі!
  2. Hacounnedidd29.05.2024
    Ой, яка чудова композиція! "Не віддавали уперто своє" від Артема Лоіка та Абіє - це справжній заряд енергії та настрою. Ідеально для того, щоб трохи підняти настрій після важкого дня. Рекомендую всім, хто шукає щось незвичайне та драйвове!
  3. Bardsetliorosc24.05.2024
    Ця пісня торкається самої душі, мовби віддзеркалюючи мої внутрішні конфлікти. Артем Лоік та Абіє створили щось справді чарівне. Відчуваю меланхолію, але водночас і захват. Не можу перестати слухати – обов’язково треба скачати!
  4. Mochiphurtgent19.05.2024
    Музика, що залишає слід у душі, змушує задуматися про важливе і надихає на нові роздуми. Важко знайти щось настільки ж проникливе і атмосферне. Ця композиція - справжній глибокий досвід. Спокій та туга в гармонії, як рідкісне поєднання, що дарує незабутні враження. Варто послухати!
  5. Diocommillci16.05.2024
    Ця пісня - справжній вибух емоцій! "Не віддавали уперто своє" від Артема Лоіка та Абіє – це мелодія боротьби та натхнення, яка заряджає енергією з першої ноти. Незрівнянний потік рим і гармонії! Музика, яка змушує серце битися швидше, а душу – мріяти. Рекомендую до прослуховування кожному, хто шукає в музиці справжню силу та драйв
  6. Calreatite16.05.2024
    Сиджу тут, голодний як вовк, а натрапив на таку пісню, що аж мурашки по шкірі. Відчуйте новаторське звучання Артема Лоіка та Абіє - справжній вибух емоцій! Не можу відірватися
  7. Emthejude21.04.2024
    Ну от, казав собі, що більше не заходитиму в цю музичну пастку сучасних треків, але ось, і знову на цій сторінці. Пісня "Не віддавали уперто своє" Лоїка з Абіє, ну що ж, черговий рядок на полиці моїх музичних розчарувань? Але чому тоді хочеться її переслухати? Іноді навіть банальність змушує зупинитись та замислитись, що у цьому ми теж знаходимо частинку себе. Тож, мабуть, варто дати треку шанс. Можливо, в ньому є щось, що я поки не вловлюю, але вже відчуваю.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!