Артем Лоік (Feat. Абіє)А Ми З Крилами За Спини

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Ми З Крилами За Спини

Пісня "А ми з крилами за спини" виконана Артемом Лоіком у співпраці з Абіє, є глибоким і емоційним висловлюванням про боротьбу, волю та нескореність духу українського народу. Вона передає досвід людей, які зіштовхнулись з реаліями війни, втрати, але водночас не втрачають надії та продовжують боротьбу за свою країну і свободу.

У тексті пісні йдеться про внутрішній світ та переживання людини в умовах війни, про відданість своїй країні і готовність боротися за її незалежність до кінця. Ліричний герой зображує свій емоційний стан через метафори та символіку – в руках не кава, а думки про втрачених, у серці пустеля, а не почуття, віра безмежна в тільки Україну і її незалежність.

Згадується і глибше історичне коріння, вказуючи на зв'язок сьогодення з минулим – ми діти Шухевича і внуки Сагайдачного, що підкреслює неперервність боротьби за свободу на українській землі. Автори пісні наголошують на незламності духу українців, які, незважаючи на всі труднощі, продовжують стояти за свої ідеали та цінності, використовуючи як символ крила за спинами, що має підкреслити небесну та духовну підтримку в їхній боротьбі.

Пісня виступає не тільки як вираз опору і боротьби, але й як заклик до єднання, віри в перемогу і відданості своїм ідеалам, роблячи її могутнім гімном нескореності та гордості за свою країну та її історію.

Коментарі (7)
  1. Roihosonpo16.06.2024
    Ось так несподівано знайшов цей трек, і щось у ньому зачепило мене. У цій мелодії є щось магічне, що змушує задуматися про крила за спиною, про мрії, які можуть піднести навіть у найвтомленіші моменти. Варто послухати, щоб відчути цей загадковий настрій.
  2. Satagaggging13.06.2024
    Це як знайти серед натовпу мелодій ту саму, яка дарує відчуття польоту, навіть якщо ти на землі. Музика, яка наче відкриває крила за спиною і наповнює енергією кожну клітину тіла. Просто не можливо не захопитись!
  3. Onimgopen6.06.2024
    Зайшов сюди в стані ейфорії, сподіваючись на щось особливе. Пісня "А ми з крилами за спини" від Артема Лоіка (feat. Абіє) мене розчарувала. Але цікаво, як змінюються мої відчуття від музики. Можливо, саме ця пісня мала дати мені новий погляд на улюблені жанри. Слухаю далі, бо цікавість завжди перемагає. Може, знайду щось незвичне в сенсах чи звучанні. Що думаєте ви про цей трек?
  4. Adsendazzne3.06.2024
    Оце так несподіванка! Трек просто вибуховий, слова з кожним прослуховуванням проникають глибше в душу. Особливо зачепив дует – вони наче створені один для одного. Відчувається, що виконання йде прямо з серця, піднімає настрій і змушує замислитись. Музика, яка по-справжньому зачаровує. Рекомендую всім, хто шукає щось особливе!
  5. Recilistmo24.05.2024
    Ось це той трек, що переносить мене у ті щасливі моменти дитинства, коли мрії здавалися реальністю. Слухаю і відчуваю, як на душі стає тепліше. Рекомендую всім, хто хоче трохи відірватися від реальності і полинути у світ ностальгії та натхнення.
  6. Faeblenovprod15.05.2024
    Нереальна пісня від Артема Лоіка та Абіє! "А ми з крилами за спини" заряджає енергією та драйвом! Не можу стриматись, щоб не скачати та слухати на повторі
  7. Seijustbobsglut9.04.2024
    Пісня "А ми з крилами за спини" від Артема Лоіка та Абіє - це наче портал в інший світ, де кожен акорд - це крок над прірвою, а кожне слово - крило, що тримає в повітрі. Не дивлячись на мою рівнодушисть до більшості нових треків, ця пісня зачепила щось глибоке всередині. Можливо, саме ця невловимість емоцій і змусила мене залишити тут коментар. Артем і Абіє, ви ніби вкрали мою здатність залишатися байдужою, і тепер я ловлю себе на думці, що хочу слухати її знову і знову. Справжнє мистецтво не потребує словесних вишукувань, воно просто змушує відчувати. І ця пісня - яскравий тому приклад.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!