KristonkoВже Метелики Не Ті Залягли На Глибині

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вже Метелики Не Ті Залягли На Глибині

Пісня "Вже метелики не ті залягли на глибині" виконавця KRISTONKO занурює слухача у світ глибоких емоцій та переживань після розриву стосунків. У перших рядках пісні йдеться про втрачену любов та розчарування, коли надії та обіцянки, які були дані колись, не виправдали себе. Автор розповідає про біль втрати та важливість віри у вічне кохання, яка, на жаль, зазнала краху.

Згодом, в пісні йдеться про те, що минуле кохання вже не може викликати колишніх емоцій - "метелики", які колись викликали в серці бурю почуттів, тепер "залягли на глибині" і їх не варто будити. Це метафора, яка описує згаслі почуття та втрату колишньої пристрасті.

У завершальній частині пісні прослідковується мотив відродження та надії. Незважаючи на всю біль і розчарування, героїня пісні знаходить в собі сили рухатися далі, вірячи, що її "метелики" знову зможуть розправити крила. Це символізує відновлення після травми, внутрішню силу та здатність до нових починань і нового кохання. Пісня передає повідомлення про те, що, незважаючи на всі пережиті труднощі, життя триває, а серце знову здатне любити.

Коментарі (6)
  1. Hercrazrizoo30.05.2024
    Ця пісня "Вже метелики не ті залягли на глибині" від KRISTONKO настільки яскрава, що навіть у моєму стані втоми вона пробуджує щось нове всередині. Розчарована буденність відступає, коли звучить ця мелодія. Скачати її - як отримати порцію свіжого повітря для душі. Дивовижна робота!
  2. Dartiopufni30.05.2024
    Ви коли-небудь відчували, як тривога тане під звуки магії? Ця пісня - мов весела прогулянка у казковому лісі, де кожен метелик приносить нове диво. Незабутній досвід!
  3. Nodesaki26.05.2024
    Зайшов сюди випадково, а натрапив на "Вже метелики не ті залягли на глибині" від KRISTONKO. Спочатку роздратувався, але щось у цій пісні зачепило. Скачати варто, аби зрозуміти, що іноді сюрпризи бувають дуже несподіваними.
  4. Maitombgarmay24.05.2024
    Ця мелодія ніби відкриває двері у світ мрій, де кожна нота – це нова історія, а кожне слово – ключ до внутрішнього всесвіту. З кожним прослуховуванням відкриваєш нові горизонти і знаходиш відповіді на питання, які навіть не ставив. Справжня знахідка для тих, хто шукає натхнення у тихих куточках своєї душі.
  5. Inechinni20.05.2024
    Ця музика наче легкий вітерець піднімає над землею, даруючи відчуття свободи та безмежної радості. Ловіть момент і занурюйтесь у хвилі звуків!
  6. Mautuffvespha24.04.2024
    Такі пісні змушують серце битися частіше! KRISTONKO, як завжди, вміє дивувати глибиною звучання і несподіваними обертами в мелодії. "Вже метелики не ті залягли на глибині" – це не просто слова, а ціла історія, що розгортається в кожній ноті. Bravo
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!