KristonkoІ Думала Що Ти Мій Долі Подарунок Та На Губах Давно Розтанув Поцілунок

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Думала Що Ти Мій Долі Подарунок Та На Губах Давно Розтанув Поцілунок

Текст пісні виражає глибокі почуття розриву та розчарування в любові. Автор розповідає про втрату віри в ідеальне почуття, яке колись здавалося безмежним та вічним. Початкова віра в те, що партнер був подарунком долі, змінюється на розуміння, що всі ніжні моменти та почуття лише в минулому, а їхні сліди – стерті.

Описується момент, коли обійми та поцілунки, які раніше здавалися ознаками щирої любові, зараз вже не мають колишньої теплоти та значення. Любов, яку виконавиця вважала безсмертною, насправді виявилася крихкою та недовгою. Співачка вирішує не повертатися до минулих відносин, незважаючи на спроби партнера відновити зв'язок. Вона відкидає його пробачення та визнає, що її почуття вже зникли безповоротно.

Остання частина пісні зосереджена на самопізнанні та відновленні. Попри всі пережиті труднощі та розчарування, героїня знаходить в собі сили рухатися вперед і дозволити своєму внутрішньому світу відновитися. Метафора метеликів, які залягли на глибині та готові розправити свої крила, символізує відродження, нове початок та надію на краще майбутнє без минулого болю та розчарувань.

Коментарі (3)
  1. Reslyrabe18.06.2024
    Ця пісня KRISTONKO зачарувала мене з першого прослуховування! Вона переносить у світ ніжних спогадів і теплих емоцій. Якщо хочете відчути ту саму магію, що і я, не зволікайте і завантажте її зараз!
  2. Inagrata17.06.2024
    Цікаво, як "KRISTONKO" так майстерно грає на струнах душі! Слова пісні резонують у серці, як перший весняний промінь. Не зволікай - переходь на сторінку, щоб безкоштовно скачати та насолодитися цією мелодією!
  3. Lilemlito18.05.2024
    Важко описати, скільки емоцій викликає ця мелодія, коли слухаєш її у момент щастя, але з легким відтінком тривоги в серці. Справжній подарунок для душі, що розтанув так швидко, як поцілунок на губах. Неперевершено!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!