KristonkoІ Я Знайду В Собі Ті Останні Сили Мої Метелики Розправлять Свої Крила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Я Знайду В Собі Ті Останні Сили Мої Метелики Розправлять Свої Крила

Пісня KRISTONKO "І я знайду в собі ті останні сили" занурює слухача у глибоку розповідь про розрив відносин та внутрішнє відродження. У перших рядках ми відчуваємо сильний емоційний біль від втрати любові, яка колись здавалася безсмертною та незмінною. Лірична героїня згадує про обіцянки та мрії, які виявилися ілюзорними, та про любов, що згасла, ніби розтанулий поцілунок.

Звертаючись безпосередньо до колишнього коханого, вона категорично відкидає будь-яку можливість повернення до минулого. Слова, які колись викликали тремтіння серця, тепер лише залишають байдужість. Метафора "метелики не ті" символізує згаслі почуття та втрачену невинність любові, що вже не може бути відроджена.

Після переживання болю та розчарування, пісня доходить до моменту відродження та внутрішньої сили. Лірична героїня обіцяє знайти в собі сили, щоб почати все спочатку, символізуючи це розправленням крил своїх внутрішніх "метеликів". Це не лише прощання з минулим, але й про надію на нове майбутнє, де вона знову може відчувати радість та любов. Пісня надихає на самопізнання та переоцінку власних сил, нагадуючи про непереможність духу навіть у найтемніші часи.

Коментарі (2)
  1. Dianestrore19.05.2024
    Натрапив на цю пісню KRISTONKO і вирішив скачати, щоб спробувати знайти в собі ті останні сили. Може, ці метелики насправді зможуть розправити свої крила. Час покаже. Але настрій уже краще.
  2. Colroserport9.05.2024
    Слухаю цю мелодію, відчуваю, як кожна нота малює вітер, що з легкістю підіймає на крилах переживання. Справжній відпочинок для душі, коли здається, що світ навколо зупиняється, дозволяючи насолоджуватись кожним моментом. Відчувається справжня майстерність у кожному акорді
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!