KristonkoІ Слова Твої Байдужі Серцю

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Слова Твої Байдужі Серцю

Пісня "І слова твої байдужі серцю" виконавця KRISTONKO розповідає про глибоке розчарування та біль, який залишається після завершення відносин. Вона починається зі спогадів про минуле, коли відчуття були яскравими, і здавалося, що любов буде вічною. Однак, з часом, ці почуття згасли, а обіцянки та ніжні слова виявились пустими. Лірична героїня переживає моменти осмислення, розуміючи, що колишні почуття вже не повернути.

У другому абзаці пісні підкреслюється відчай і небажання дозволити минулому знову увійти в її життя. Вона розуміє, що слова колишнього коханого вже не викликають колишніх емоцій, і "метелики" в її серці, які колись летіли від щастя, тепер сплять і не хочуть прокидатися. Це метафора згаслого почуття, яке більше не можна відродити.

У завершальній частині пісні лірична героїня знаходить у собі сили говорити про новий початок, про відкриття для себе нових горизонтів і можливостей. Вона відкидає минуле, що забрало частину її серця, і готується до нових викликів життя з відновленою вірою в себе. Пісня відображає процес внутрішнього очищення і відновлення після пережитого болю, наголошуючи на необхідності рухатися вперед, незважаючи на минулі розчарування.

Коментарі (2)
  1. Miopiofulre16.05.2024
    Скачав пісню "І слова твої байдужі серцю" від KRISTONKO. Музика настільки прониклива, що змушує заглибитися в свої думки і почуття. Навіть у моєму розпорошеному стані ця мелодія здатна торкнутися найглибших струн душі. Це щось нове і неймовірне. Спробуйте самі
  2. Wallrakiba19.04.2024
    Навіть коли серце каже "ні", мелодія тягне слухати знов і знов. KRISTONKO, ти змушуєш нудьгу танцювати!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!