KristonkoІ Слова Твої Байдужі Серцю Вже Метелики Не Ті

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Слова Твої Байдужі Серцю Вже Метелики Не Ті

Ця пісня KRISTONKO виражає глибокі емоції та переживання людини, яка проходить через розрив відносин. В перших рядках ми зустрічаємося з описом болю та розчарування, що виникає після втрати кохання. Автор розповідає про свою віру в ідеальне кохання "до смерті, як у фільмі", яка була зруйнована діями коханої людини. Образи, такі як "сліди твоїх обіймів" та "розтанув поцілунок", використовуються для передачі відчуття втрати та невідворотності кінця відносин.

У рефрені піднімається тема байдужості та зникнення колишніх почуттів. Фраза "І слова твої байдужі серцю, вже метелики не ті" говорить про те, що любов і ті емоції, які колись викликали в серці легкість і радість, зникли. Метелики у серці, символізуючи кохання та щастя, "залягли на глибині", що підкреслює втрату надії на відродження цих почуттів.

Останній куплет звертається до особистої сили та відновлення. "І я знайду в собі ті останні сили! Мої метелики розправлять свої крила!" - це вираження надії та відданості самовідновленню. Незважаючи на глибокий біль та розчарування, є віра в те, що можливо знайти в собі сили для подолання труднощів і відновлення внутрішнього світу.

Таким чином, пісня "І слова твої байдужі серцю вже метелики не ті" KRISTONKO відображає етапи переживання розлучення - від болю та розчарування до прийняття втрати і знаходження в собі сили пережити це та йти далі. Це історія про звільнення від минулого і пошук нового шляху в житті.

Коментарі (4)
  1. Tresischronur16.06.2024
    Щось у цій пісні є таке, що змушує серце сповільнити свій ритм. Слова про метеликів, які більше не ті, прямо відлунюють у душі. Мабуть, саме так виглядає музична магія KRISTONKO. Слухаєш і відчуваєш, як розчиняєшся у музиці, незважаючи на всі турботи.
  2. Diktiragi13.06.2024
    Захоплююча мелодія, яка перетворює сум у незабутні спогади. Вслухаючись у ці ноти, можна відчути легкий вітерець змін, що навіює спокій і водночас запалює іскру ревнощів. Цей трек - наче спогад про тепле літо, що вже ніколи не повернеться. Меланхолія з ноткою умиротворення - те, що потрібно зараз.
  3. Ymnikaci4.06.2024
    Колись ця пісня змушувала серце тріпотіти, наче крила метеликів. Тепер слухаю її з енергією та вдячністю за минулі миті. Хто ще відчуває ностальгію? Мусить завантажити і зберегти цю мелодію у своїй колекції. Вона того варта!
  4. Chibysnagu12.05.2024
    Метелики змінили курс, але мелодія все одно летить прямісінько в душу. KRISTONKO, це як звукова магія, що розганяє хмари! Ніяких фільтрів, просто чисті емоції. Слухаємо на повторі!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!