Оля ПоляковаЖиву На Повну Бо Я Правду Маю Щаслива Бути Всупереч Усьому На Цій Землі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Живу На Повну Бо Я Правду Маю Щаслива Бути Всупереч Усьому На Цій Землі

Пісня Олі Полякової "Живу на повну, бо я правду маю щаслива бути всупереч усьому на цій землі" розповідає про внутрішню силу та непереможність духу жінки, яка попри всі труднощі та біль продовжує жити життям повною мірою і знаходити причини для щастя. В тексті пісні відображено почуття самотності та смутку, з якими героїня стикається, але замість того, щоб здаватися, вона обирає шлях самоврядування та самозцілення.

Героїня пісні намагається приховати свій внутрішній біль від оточуючих, старанно маскуючи сльози під макіяжем і сміхом. Вона показує себе сильною та незалежною особистістю, незважаючи на внутрішні переживання та тугу за минулим. За допомогою сміху, алкоголю, і самообману героїня намагається забути свої проблеми і біль, що тягнеться за нею.

Сенс пісні полягає у важливості зберігати в собі вогник надії та радості, навіть коли здається, що весь світ проти тебе. Героїня пісні підкреслює, що не дивлячись на всі негаразди, важливо продовжувати боротьбу, не здаватися і не дозволяти обставинам зламати себе. Вона малює червоним кольором свої губи як символ сили та волі до життя, підкреслюючи, що незважаючи на всі випробування, можна знайти силу в собі і продовжувати йти вперед. Пісня є гімном жіночої сили та незламності, закликаючи кожного знаходити щастя всупереч всьому.

Коментарі (5)
  1. Buetacacer23.08.2024
    Після довгого дня це саме те, що потрібно, щоб відчути силу та впевненість у кожному кроці. Втома відходить на задній план, коли в душі прокидається бажання жити на всі сто. Мелодія, яка підіймає, як хвиля, і несе вперед, попри все!
  2. Tibonddanto15.06.2024
    Сьогодні мій день не з найкращих, але ця пісня від Олі Полякової допомогла трохи відволіктися. Меланхолійна, але надихаюча. Якщо вам потрібен момент для роздумів і розуміння, що всупереч усьому ми можемо бути щасливими, не вагайтеся скачати і прослухати цю пісню. Можливо, вона теж допоможе вам знайти внутрішній спокій.
  3. Decenichak1.06.2024
    Я у повному захваті від цієї пісні! Коли апатія намагається взяти гору, включаю цю композицію Олі Полякової, і життя одразу грає яскравими фарбами. Не упускайте можливість скачати цей хіт і зарядитися позитивом на повну!
  4. Righfindsylzing21.05.2024
    Таке відчуття, ніби цей трек заряджає енергією та змушує серце битися швидше. Навіть якщо день почався не так, як хотілося, ця музика дарує силу і впевненість рухатись вперед!
  5. Nodaxotos3.04.2024
    Всупереч усьому, ця пісня - мій маяк у морі життєвих бур. Оля Полякова знову нагадує, що щастя - це вибір, а не випадковість. "Живу на повну бо я правду маю щаслива бути всупереч усьому на цій землі" не просто слова, а маніфест оптимізму. Як іронічно, що пісня, яка звучить так безтурботно, відгукується в моїй душі так глибоко. Паранойя відступає, коли на горизонті з'являється така музика. Полякова, мабуть, знає секрет, як гармонізувати душу. Смиренно і з оптимізмом чекаю на нові хіти
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!