КилимменСплять Поміж Ґрунтами Доньки Із Синами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Сплять Поміж Ґрунтами Доньки Із Синами

Пісня "Сплять поміж ґрунтами доньки із синами" українського виконавця КИЛИММЕН виражає глибокі та емоційні відчуття, пов'язані з втратою, пам'яттю та надією на мирне майбутнє. У тексті відчувається сильний зв'язок із землею та предками, який проходить через покоління, незважаючи на трагедії та втрати.

У перших рядках описується відсутність діда, який не дожив до цього літа, символізуючи переривання зв'язку між поколіннями та втрату близьких людей. Вітер, що колихає хвіртку, стає метафорою непостійності життя та невблаганного часу, що несе біль і втрату. Мотив випалених храмів і знищеного побуту говорить про руйнування і втрату домівки, культури та історії.

Приспів "Моє небо горить, горить" висловлює біль за втрачене та руйнування, але одночасно звучить як заклик до опору і захисту своєї землі, історії та майбутнього. Слова "Я за неї - мури, мури" символізують готовність стати на захист, побудувати міцні мури від негараздів, що загрожують.

У другій частині пісні з'являється мотив надії та відновлення. Говориться про сімейне зібрання, про відновлення традицій, про радість і щастя, що можливі навіть після великих випробувань. "Хата з килимами, Рідні за столами" відображає мрію про відновлення миру та гармонії у домівках та серцях людей.

Завершується пісня образом воїна, який символізує захист та піклування про рідну землю та її мешканців, навіть з небес. Це втілення духу предків, які продовжують оберігати своїх нащадків та надихати їх на боротьбу за мирне майбутнє. Пісня є виразом скорботи, любові, відданості та надії на краще майбутнє.

Коментарі (6)
  1. Rinstradithoc9.08.2024
    Монотонність цієї пісні настільки заспокоює, що ніби розчиняєшся в ритмі землі. Надихає байдуже спостерігати, як світ навколо спить. Мелодія сповнена внутрішнього неспокою, але водночас така близька, що стаєш частиною цієї пісні, навіть якщо не відчуваєш нічого.
  2. Siekeozemsbu16.06.2024
    Ця пісня від "КИЛИММЕН" ніби створена для моментів гармонії та внутрішньої вдячності. Вона огортає теплом і дозволяє відчути справжню бодрість у душі. Дякую за цей музичний подарунок!
  3. Disquipasyn14.06.2024
    Майже випадково натрапила на це і тепер не можу відірватися! Ця мелодія наповнила мене неймовірною енергією та підняла настрій на весь день. Кожна нота, наче потік свіжого повітря, проникає глибоко всередину, залишаючи тільки позитивні емоції. Слухаю і відчуваю, як душа танцює!
  4. Cioucotenla29.05.2024
    Ну що ж, послухаю цю композицію. Може, трохи відволіче від хвилювання, а раптом ще й настрій підніме. А якщо ні, то хоч стану частиною чогось таємничого й інтуїтивно зрозумілого. Побачимо, що з цього вийде.
  5. Spottiorockti25.05.2024
    Такий трек, що навіть моя апатія танцює. Песимізм на паузі, пора веселитися!
  6. Groupenbusi5.05.2024
    Така пісня змушує забути про гнів і загортає в теплий плед спокою. Вона ніби малює осінній вечір, де можна по-справжньому відпочити душею, слухаючи, як співає вітер поміж листям. Це не просто музика, це ковток свіжого повітря у важкий день. Дякую, КИЛИММЕН, за моменти чистої краси і спокою
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!