Victoria NiroВовкулак Ночує А Сич В Лісі Та На Стрісі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вовкулак Ночує А Сич В Лісі Та На Стрісі

Текст пісні "Зоре моя вечірняя" виконавиці Victoria Niro розкриває глибокі почуття та роздуми про рідну землю, любов до неї та болючі випробування, які випали на долю її народу. У перших рядках пісні звернення до вечірньої зорі символізує прагнення до свободи, спілкування з природою, яка є невід'ємною частиною життя українців. Ліричний суб'єкт ділиться своїми переживаннями, спогадами про красу природи, яка навіює спокій та мир.

Далі автор пісні звертається до більш темних тем, описуючи вовкулака, який ночує на могилі, та сича, що віщує недолю. Ці образи символізують страхи та випробування, з якими зіштовхується народ, борючись за своє існування і свободу. Натяки на містичне та надприродне підкреслюють глибину народних вірувань та зв'язок із землею.

У пісні також звучить мотив неприйняття втрати рідної землі, виражений через слова про неможливість прийняти, що "нам ніби місця вже нема". Це відображає непохитну віру у право на свою землю та відмову від будь-яких спроб її втратити. Віра стає бронею, що захищає від зовнішніх викликів та випробувань.

Заключні рядки пісні підсумовують загальний настрій та послання - незважаючи на всі труднощі та випробування, є непохитна віра в свободу та незламність духу українського народу. Любов до рідної землі, її історії та культури є основою існування та боротьби за власну ідентичність і свободу. "Ми будем вільні Тільки в Україні" - ці слова відображають глибоке переконання у тому, що свобода і самобутність народу нерозривно пов'язані з їх рідною землею.

Коментарі (3)
  1. Laetranibti16.08.2024
    Якщо вам коли-небудь здавалося, що ваші думки розлітаються на шматки, а всередині кипить лють, то ця мелодія обов'язково обійме вашу душу і подарує нову силу. Кожен звук тут мовчки промовляє те, що не наважується сказати голос. Рекомендується для тих, хто шукає глибину серед хаосу.
  2. Nahutnubir5.06.2024
    Коли навколо тиша, а всередині буря емоцій, знаходжу розраду в цій мелодії. Вона як подих вітру, що приносить спокій та розуміння, навіть коли серце сумує. Музика, яка зливає смуток зі щастям, перетворюючи їх у гармонію.
  3. Cormorrtarde22.04.2024
    Чудово відчути вечірню атмосферу лісу, не виходячи з дому. Ця пісня — наче вікно в таємничий світ, де кожен звук має свою історію. Дякую, Victoria Niro, за магічну музичну подорож
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!