Після ДощуЩоби Не Було Порожньо На Серці Для Своїх Завжди Я Відкрию Дверці

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Щоби Не Було Порожньо На Серці Для Своїх Завжди Я Відкрию Дверці

Текст пісні "Щоби не було порожньо на серці" гурту "Після Дощу" відкриває перед нами картину глибокої ностальгії та пошуку втраченого щастя. Автор зізнається в сумі за часами, коли він відчував щастя, за тими моментами, коли життя здавалося легким і безтурботним, без нервових потрясінь і душевного болю. Ці рядки виражають тугу за минулим, за тими відчуттями, які здаються вже недосяжними.

У пісні йдеться про внутрішній конфлікт і спроби автора втекти від нав'язливих думок, які переслідують його. Спогади, що "полюють" на нього, змушують замислитися про все, що так хвилює і водночас болить. Але знаходиться спосіб ізоляції від цієї болючої реальності - через мистецтво, через малюнок. Закриваючи очі, автор "малює" свої сни, свої надії і свої спогади.

Сни і зорі в пісні символізують надію, любов і боротьбу між життям та смертю, вони стають вікном у світ, де можливе все. Малюючи свої сни, автор не тільки втікає від реальності, але й знаходить в собі сили долати труднощі, виражаючи через це свою любов і сум за тим, що втрачено. Ця пісня - це глибоко особисте вираження туги, любові, і, водночас, терапія через творчість.

Коментарі (5)
  1. Ajinabun22.08.2024
    Якщо слухати цю пісню з заплющеними очима, відчуваєш, як кожна нота перетворюється на теплий дощ, що змиває всі турботи і залишає лише легкість на серці. Відкриваю ці двері для себе знову і знову.
  2. Chingteconli13.06.2024
    Неймовірна пісня! "Щоби не було порожньо на серці для своїх завжди я відкрию дверці" від "Після Дощу" створює справжню гармонію в душі та надихає на нові звершення. Рекомендую всім послухати онлайн або скачати безкоштовно, аби підзарядитися натхненням і бадьорістю!
  3. Ovalpowta6.06.2024
    Пісня "Щоби не було порожньо на серці для своїх завжди я відкрию дверці" від "Після Дощу" пробуджує у мені незвідані глибини почуттів. Мелодія, хоч і механічна на перший погляд, влучає в саму душу, огортаючи мене сумом і страхом. Слухаючи її, відчуваю, як кожна нота розчиняється в серці, нагадуючи про важливість відчиняти двері своїм рідним, навіть коли всередині пусто. Ця композиція ніби промовляє до мене, змушуючи задуматися про справжню цінність близьких людей.
  4. Stonwheelwramvi27.05.2024
    Пісня "Щоби не було порожньо на серці для своїх завжди я відкрию дверці" від "Після Дощу" — ідеальний саундтрек для тихої ночі. Скачати її — наче знайти ключ до власних думок. Час слухати та відчути гармонію, навіть коли скучно. Завантажуйте, щоб завжди мати цей музичний прихисток поруч.
  5. Veremerbu22.04.2024
    Як ці слова знаходять відгук у душі! "Після Дощу" знову не залишає байдужими, відчиняючи дверці до світу, де кожна нота відгукується ехом в серці. Неймовірно, як музика може бути одночасно і легкою, і глибокою, заповнюючи пустоту світлом та теплом. Всім хто шукає щось більше ніж просто пісні, раджу прислухатися до кожного слова
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!