Маша КондратенкоАле Очі Твої На Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Очі Твої На Мені

Пісня "Але очі твої на мені" у виконанні МАШІ КОНДРАТЕНКО занурює слухача у глибини нерозділеного кохання, змішаного з відчуттям втрати та ностальгії. Лірична героїня бігає босоніж по асфальту у темряві, символізуючи свою безпорадність і спроби втекти від болісних емоцій. Вона зазначає, що вони з коханим не друзі, не колишні та навіть не коханці, але в її серці залишилося бажання бути поруч з ним.

Неспокій душі героїні підкреслюється через її внутрішню боротьбу: з одного боку, вона стверджує, що без нього їй добре, але з іншого – не може перестати шукати його серед натовпу, зраджуючи себе спробами забути його ім'я. Це підкреслює глибину її почуттів і нездатність повністю відпустити минуле.

Пік сюжету пісні досягається у момент, коли героїня звертається до свого коханого через телефонний дзвінок, запитуючи про його життя і натякаючи на його нові стосунки. Її ревнощі виливаються в питання про нову дівчину, яку вона іронічно називає "копією" себе, підкреслюючи свою незамінність та унікальність у його житті. Це вказує на складні емоції, що включають сум, розчарування та надію на визнання її значущості у його житті. Пісня є вираженням болю через втрату близькості, пошуку себе в іншому та необхідності знайти мир з минулим.

Коментарі (2)
  1. Nusvatana21.05.2024
    Вітаю! Відчуйте легкість і впевненість разом з піснею "Але очі твої на мені" від Маші Кондратенко. Чудова мелодія, що торкається душі, саме те, що треба для моєї чутливої натури. Не зволікайте - скачати і насолоджуватися можна вже зараз!
  2. Troupexjacthesp21.04.2024
    Хоч і не фанат цього стилю, але пісня залишила дивне відчуття полегшення... Наче зняли велике навантаження, хоч і вину залишили. МАША змогла донести щось глибше, ніж просто слова. Цікаво
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!