Маша КондратенкоІ Напам‘Ять Всі Пісні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Напам‘Ять Всі Пісні

У пісні Маші Кондратенко змальована історія складних відносин між двома людьми, які не можуть знайти спільну мову або визначити свій статус. Лірична героїня бігає босоніж по асфальту в темряві, символізуючи свою вразливість та спроби втекти від болюсного досвіду. Вона висловлює своє розчарування та плутанину щодо своїх почуттів, зізнаючись, що хоча вона намагається забути про минуле та ігнорувати ім'я коханої людини, вона все ще пам'ятає його і не може повністю відпустити.

У пісні використовуються розмовні моменти, як-от "Ало, ну шо, ну як ти, з ким ти, де ти", що підсилює відчуття особистості та безпосередності. Лірична героїня задається питаннями про нові стосунки свого колишнього, критикуючи його вибір і порівнюючи себе з новою дівчиною. Вона відчуває себе замінною та вказує на поверховість нових стосунків свого колишнього, акцентуючи на зовнішній схожості між собою та новою партнеркою колишнього.

В цілому, пісня висвітлює емоційний біль втрачених стосунків, складність розлучення та виклики переходу далі. Лірична героїня бореться зі своїми почуттями відчуження, спогадами про минуле та необхідністю знайти в собі сили рухатися вперед, незважаючи на біль втрати. Це пісня про пошук власного "я" після розриву, про необхідність визнати свої почуття, навіть якщо вони приносять біль.

Коментарі (4)
  1. Reakckimkmupar26.05.2024
    Я тут випадково натрапив на черговий музичний шедевр... Слухаю і думаю, чи вартувало це моїх нервів. Не те щоб це було щось, що захочеться слухати ще раз, але якось відчуваю себе гордим, що витримав до кінця. Ірраціонально, але факт. Хто теж наважиться?
  2. Liftacurdui18.05.2024
    Я чув багато пісень, але ця від Маші Кондратенко виділяється. У ній є щось особливе, що захоплює і надихає. Слухаючи її, відчуваєш, ніби всі пісні світу перетворюються на одну, яку неможливо забути. Це музика, яка завжди буде звучати в пам'яті.#
  3. Fiavladrentsi6.05.2024
    Щойно завантажив цей трек, і він точно не для тих, хто шукає спокою. Відчуваю кожну ноту наскрізь! Здорово, коли музика вміє так влучно передати стан! Вже додаю до своїх "гарячих" плейлистів. Рекомендую, якщо хочете щось справді живе
  4. Clipcolfapur5.05.2024
    Не можу повірити, що можна просто так скачати це диво! Машин голос викликає море емоцій і кожен раз, коли слухаю, здається, що світ стає трохи кращим. Дякую, що ділитеся такою красою з нами!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!