Женя І КатяХтозна Скільки Нам З Тобою Судилося Прикро Тільки Що З Того Боку

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хтозна Скільки Нам З Тобою Судилося Прикро Тільки Що З Того Боку

Ця пісня розкриває тему втрати та спогадів, що мучать серце і розум. У ній йдеться про розвалене місто, яке символізує минуле, що вже неможливо повернути. Місто, з одного боку якого ми знаходимося, а з іншого – наша юність, є метафорою неповерненної молодості та часів, коли все здавалося можливим. Але тепер, під завалами розбитих мрій, залишається лише спогад про те, що було.

Другий абзац передає внутрішню боротьбу та самотність, з якою стикається ліричний герой. Він хоче бути на самоті, але водночас не може знайти спокою, оскільки внутрішні переживання не дають йому заснути. Ця частина пісні говорить про спроби забути біль минулого, що, однак, виявляється марним – невидимі рани залишаються в серці.

У пісні також звучить мотив надії, символізований зіркою, яка палає в небі лише для них. Це може вказувати на те, що незважаючи на усю біль втрати та самотності, завжди існує щось, що може надихнути та дати сили рухатися далі. Незважаючи на темряву, завжди знайдеться хоча б одна зірка, яка світитиме для нас.

Коментарі (1)
  1. Negobbcurri10.05.2024
    Така музика завжди змушує задуматись про важливе. Цікаво, чи мали автори на увазі те, що я відчуваю, слухаючи ці слова? Велика рідкість зустріти треки, які щось реально значать для слухача. Дякую за емоції
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!