Настя БалогІ Я Тобі Подзвоню Скоро Вже Скоро

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Я Тобі Подзвоню Скоро Вже Скоро

Пісня "І я тобі подзвоню скоро вже скоро" у виконанні Насті Балог є глибокою та емоційною розповіддю про розділені війною долі, про любов, яка переживає розлуку та сподівання на зустріч. У перших рядках пісні ми чуємо про двох людей, які опинилися в різних куточках світу через воєнні дії - один на просторах Іспанії, під ковдрою зірок, інший - на партизанських стежках, обидва вони скучають за рідною землею, за улюбленим містом, яке жорстоко розкидала війна, мов рване намисто.

В рефрені пісні звучить обіцянка повернення та відновлення зв'язку - "І я тобі подзвоню скоро вже скоро". Це слова сподівання та віри у майбутню зустріч, у можливість покликати кохану особу до себе в гості, де вже не буде ні куль, ні вогню, і де їх стріне рідне місто, ніби острів щастя.

У другій частині пісні описується розставання головних героїв: один з них опинився за океаном, інший - прямо в полі бою. Вони живуть у сподіваннях на перемогу, мріють про звільнення та волю, яку символізують пісні, що здатні "скидати кайдани". Всі ці елементи підкреслюють тугу за домом, боротьбу за свою країну та віру в те, що відстані та війна не зможуть знищити їхнє почуття, а згодом вони знову будуть разом.

Пісня передає глибокі почуття любові, ностальгії та сподівання, роблячи її не просто музичним твором, а справжнім виразом душі, який знаходить відгук у серцях слухачів, які переживають подібні випробування або співпереживають героям пісні.

Коментарі (7)
  1. Loovivsamo17.08.2024
    Це те відчуття, коли кожен звук змушує серце битись швидше, а слова наче доторкаються до душі. Щоразу, коли слухаю, здається, ніби говорять саме про мене. Дякую за ці емоції!
  2. Comthepenre18.06.2024
    Досить нестандартно, але насправді ця пісня перевершила всі мої очікування! Чудово, коли музика може так емоційно зачепити, навіть якщо настрій не на висоті. Дякую, Насте, за такий свіжий подих у нашій музиці!
  3. Seltocharra26.05.2024
    Цікаво, ця пісня допоможе мені забути про всі проблеми чи зробить ще гірше? Настрою зараз як раз в самий раз для чогось гучного і емоційного. Настя Балог, твоя черга вразити!
  4. Bacginsrecdi26.05.2024
    Ну що ж, ще одна передбачувана пісня від Насті Балог. Хоч і ошеломлює ця простота, але чесно, я вже трохи нудьгую. Можливо, невротик у мені все-таки знайде щось цікаве в цьому треку. Послухаю, може, якось здивуюся.
  5. Lcusvaltimes23.05.2024
    Ця мелодія переносить мене у часи юності, коли світ здавався простішим і яскравішим. Почуваюся так, ніби зустрів старого друга, з яким не бачився десятки років, але відразу знайшов спільну мову. Душа сповнюється теплом і спокоєм. Дякую за ці миті.
  6. Dusttersmora14.05.2024
    Ну що ж, цей трек точно не залишить байдужим! Рідкісний випадок, коли хочеться відповісти "але навіщо?", але водночас нога сама тупає в такт. Оригінально, запам'ятовується... Але чому від цього так стрьомно? Як на мене, такі телефонні дзвінки краще ігнорувати
  7. Scepesenour20.04.2024
    Такий гнів у серці, а пісня звучить як обіцянка затишку. Настя, ти ніби кидаєш місток через мою бурю. Чекаю на твій дзвінок скоріше, ніж сам не знаю що. Твої ноти - мій якір у цей вечір. Спасибі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!