Настя БалогУлюблене Місто Жорстоко Нас Розкидала Війна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Улюблене Місто Жорстоко Нас Розкидала Війна

Пісня "Улюблене місто жорстоко нас розкидала війна" у виконанні Насті Балог розкриває глибокі емоційні переживання, спричинені війною. Лірична героїня знаходиться далеко від дому, "під ковдрою зірок на просторах іспанських", тоді як її коханий залишається на батьківщині, на "стежках партизанських". Ця контрастна картина відображає розділення не лише фізичне, а й емоційне. Війна розкидала їх як "рване намисто", розриваючи зв'язки та мрії про спільне майбутнє.

У другій частині пісні лунає обітниця відновлення зв'язку та надія на зустріч. "Трошечки зачекай… І я тобі подзвоню. Скоро вже скоро", - говорить лірична героїня, мріючи про повернення до нормального життя, де вони зможуть знову зустрітися в рідному місті без куль і вогню. Звучить невимовний оптимізм щодо майбутнього, де місто стане місцем зустрічі, "наче щастя острів".

Завершальні рядки пісні підкреслюють важливість незламної волі та віри у перемогу. Незважаючи на тяжкі випробування та розділення, головні герої мріють про день, коли війна закінчиться, і вони зможуть знову бути разом. Пісня відображає силу духу, любові та надії, які допомагають людям переживати найскладніші часи.

Коментарі (1)
  1. Tianasuwall26.05.2024
    Ця пісня як подих свіжого повітря, що обіймає душу теплом і водночас болем. Настя Балог влучила в саме серце своїм голосом, що ніби промовляє від імені всіх, кого розкидала війна. Винувата в своїй емоційності, слухаю цю пісню на повторі, відчуваючи кожне слово. Дякую за таку справжність і щирість!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!