Настя БалогЖорстоко Нас Розкидала Війна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Жорстоко Нас Розкидала Війна

Пісня "Жорстоко нас розкидала війна" у виконанні Насті Балог глибоко занурюється в біль і реалії воєнного часу, але одночасно несе в собі надію і віру в зустріч. У перших рядках створюється контраст між спокійним життям за кордоном, де героїня пісні намагається знайти прихисток під "ковдрою зірок" в іспанських просторах, та небезпечним життям її коханого, який залишається в батьківщині на "стежках партизанських". Ця дихотомія підкреслюється тугом за рідною землею та улюбленим містом, яке вони обидва мріють знову побачити.

Основний мотив пісні - це війна, що безжально розкидала коханих, мов рване намисто, розірвала звичайне життя та внесла біль та відстань між ними. Проте, незважаючи на тяжкість обставин, у пісні лунає обіцянка повернення, віра в те, що вони знову будуть разом. Це виявляється у рядках про очікування дзвінка і запрошення до себе "в гості без куль і без вогню", що символізує мрію про мирне майбутнє.

Пісня переплітає особисті переживання з універсальною історією про втрату, розлуку та надію на перемогу та возз'єднання. Вона говорить про страждання, які приносить війна, але також і про непохитну віру в краще майбутнє, де кохані знову зможуть зустрітися у своєму рідному місті, "наче щастя острів". Останні рядки пісні, де згадується про "пісні, що скидати кайдани заради волі", підкреслюють важливість боротьби за свободу і незламність духу, що веде до перемоги та здійснення мрій. В цілому, пісня є гімном надії, кохання та нескореності перед обличчям війни.

Коментарі (1)
  1. Ceistepfoodla17.06.2024
    Пісня "Жорстоко нас розкидала війна" Насті Балог змушує задуматись над глибиною наших переживань і втрат. Мій внутрішній конфлікт та апатія відчутно резонують з її словами. Раджу всім скачати цей трек і дати можливість своїм почуттям знайти відгук у музиці.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!