Віталій ЛобачІ Тепер Суцільна Доля

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Тепер Суцільна Доля

Текст пісні "І тепер суцільна доля" Віталія Лобача розкриває тему непереможної сили кохання та незабутніх спогадів про літній роман. На початку пісні автор згадує про час, проведений з коханою біля моря, де вони, здавалося, не помічали, як обертається Земля. Ці моменти наповнені ніжністю, цілунками та обіймами, що символізують їхнє глибоке та інтенсивне почуття, коли два серця зливаються воєдино.

У другій частині пісні описується зустріч у кафе, яка стала початком їхнього кохання. Образ коханої, порівняний з гарною квіткою, і момент, коли здається, що всі зорі з неба впали, підкреслюють неймовірну красу та значущість цієї миті для автора. Його почуття до неї так сильні, що ім'я коханої лунає як заклик, від якого він не може втриматися.

Завершується пісня роздумами про бажання пережити ці моменти знову, поглянути в очі, які так вабили автора. Зірки, що запалали в небі, і море стають символами вічності та безкінечності їхньої любові. "І тепер суцільна доля" між двома закоханими, незважаючи на всі перепони, підкреслює віру в силу спільного майбутнього та вічність почуттів, які вони поділяють. Пісня є гімном коханню, що не знає меж, і спогадам, що залишаються з нами назавжди.

Коментарі (6)
  1. Etenarba18.06.2024
    Пам'ятаю, як колись ця пісня лунала з кожного радіо, а зараз слухаю і згадую, як усе змінилося. Ностальгія, звісно, штука підступна, але зараз ця мелодія більше дратує, ніж радує. Мабуть, часом краще залишити минуле у минулому.
  2. Chichtmonkaconk17.06.2024
    Зайшов сюди в надії заспокоїти свої нерви, і знайшов справжню кольорову мозаїку емоцій у пісні "І тепер суцільна доля" від Віталія Лобача. Чесно, навіть не думав, що так вийде розслабитися! Варто скачати і слухати без кінця.
  3. Caibleatrapot14.06.2024
    Ця пісня "І тепер суцільна доля" від Віталія Лобача змушує мене відчувати кожну ноту! Завантажте її безкоштовно та пориньте у цей кольоровий вир емоцій. Нервозно чекаю ваших вражень!
  4. Sisgadskemra26.05.2024
    Якщо хочете відчути справжню гармонію дисгармонії, то обов'язково скачайте "І тепер суцільна доля" від Віталія Лобача. Ця пісня розкриває нові горизонти споглядального оптимізму. Чудовий вибір для аналітичного розуму!
  5. Sacsoadrifop23.04.2024
    Пісня, що змушує замислитись... "І тепер суцільна доля" Віталія Лобача наче відображає темні куточки душі, де кожен акорд - це відлуння власних переживань. Це не просто мелодія, а шлях через темряву до світла, який варто пройти разом із кожним словом цієї пісні. Віталію, дякую за емоції, що виринають глибоко з серця!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!