Kristonko &Amp; Dima ProkopovВсе Те Що Було Не Варте Нічого Віддала Серце Віддала Себе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Все Те Що Було Не Варте Нічого Віддала Серце Віддала Себе

Пісня "Все те що було не варте нічого" від KRISTONKO & Dima PROKOPOV розкриває тему втраченого кохання та самотності. Лірична героїня порівнює свої почуття з блуканням по пустелі, де вона відчуває себе абсолютно самотньою, беззахисною перед лицем нескінченного піску, що символізує її внутрішній стан. Вона говорить про втрачене кохання, яке колись здавалося безмежним, але тепер лише залишається пусткою.

У рефрені пісні порушується тема невизначеності у стосунках. "Вірю - не вірю" вказує на вагання і невпевненість у почуттях партнера, де ліричний суб'єкт не може зрозуміти, чи є їхні стосунки справжніми та чи варто відкривати двері свого серця знову. Вона закликає не зачиняти двері від щастя, але водночас не шукати міражі в пустелі, тобто не обманювати себе ілюзіями про кохання, яке насправді не існує.

Зображення пустелі як місця, де героїня залишається одна, підкреслює глибоку самотність і відчай, який вона відчуває після розставання. Пісок, що ховає всі її слова, символізує марність спроб висловити свої почуття або відновити минуле. Її голос, що не покидає, може бути сприйнятий як спогади про минуле кохання, які продовжують її переслідувати, незважаючи на бажання забути та рухатися далі.

Усюдисуща невизначеність і коливання між вірою та невірою в щирість почуттів партнера підкреслює загальну тему пісні — пошук справжнього кохання та щастя в умовах повної невизначеності та самотності. Лірична героїня висловлює сподівання на краще, але залишається зі своїми сумнівами та болем від усвідомлення втрачених ілюзій.

Коментарі (3)
  1. Elglutsoftpos19.06.2024
    Завжди приємно знайти щось нове, навіть коли це щось вже вважається старим! Інколи таке здається банальним, але дивним чином саме це і приносить полегшення. Послухав і відчув заряд енергії. Логічно. 😉
  2. Herpartsimpcon5.06.2024
    Ця пісня як дзеркало моїх почуттів. Віддала все, що мала, але чи варте це було того? У цьому винуватому настрої енергія кипить, а "Все те що було не варте нічого" нагадує про важливість кожного вибору. KRISTONKO & Dima PROKOPOV, ви вразили в саму душу.
  3. Slipimcorte16.05.2024
    Такі мелодії повертають у минуле, наповнене спогадами, які викликають легкий смуток і змушують задуматися про справжню цінність тих моментів. Що ж, може варто було б віддати ще трохи себе, але чи отримала я натомість те, що дійсно важливо? Невпевненість знову огортає, але цей трек точно вартує уваги
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!