Сергій Лазановський, GreenjollyПро Мужніх Хлопців Трьох Братів

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Про Мужніх Хлопців Трьох Братів

Пісня "Про мужніх хлопців трьох братів" розповідає про героїчний опір трьох братів з Прикарпаття, які вирішили віддати своє життя за волю України. Сюжет розкривається через образ червоних маків, які розцвіли на місці їхньої смерті, символізуючи кров воїнів, пролиту за свободу своєї землі.

У пісні змальовано картину зради - хтось із близьких зрадив їх, внаслідок чого вони потрапили в оточення ворога. Незважаючи на загрозу смерті та відчай від зради, брати зберегли мужність і непохитну відданість ідеалам свободи, готовність боротися до кінця.

Кульмінаційним моментом стає їх останній акт спротиву, коли, усвідомлюючи неминучість смерті, вони обирають боротьбу замість здачі. Їхній виклик "Слава Україні!" стає символом непереможності духу українського народу перед лицем агресора.

Пісня закінчується закликом до боротьби проти ворога, нагадуючи про важливість пам'яті та героїзму тих, хто віддав своє життя за волю та незалежність України. Це вшанування мужності та самопожертви, які надихають наступні покоління продовжувати боротьбу за свої ідеали.

Коментарі (3)
  1. Bostiphimo29.05.2024
    Зайшов сюди без особливого настрою, та ця пісня про мужніх братів від Лазановського і Greenjolly нагадала, що навіть у найтемніші часи є місце для сили і відваги. Вслухаюсь у кожне слово, ніби шукаю підтримку серед цих нот. Мелодія пронизує байдужість, залишаючи щось невидиме, але важливе. Можливо, саме таких пісень бракує у світі...
  2. Suilinoga19.05.2024
    Ой, ну хто б міг подумати, що випадково натраплю на щось таке захоплююче! Мелодія вразила в саме серце, тепер неможливо відірватися! Дякую за справжню музичну знахідку!
  3. Tovimiti2.05.2024
    Якщо сімейство "Малинів" з казки вирішило випустити свій альбом, він би точно звучав так само яскраво, як ця пісня! Зеленітів в поєднанні з голосом Лазановського - це енергійна зарядка для душі, що точно підніме настрій та зарядить емоціями, навіть у найсіріший день
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!