Сергій Лазановський, GreenjollyОй Там У Лузі Там При Дорозі

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Там У Лузі Там При Дорозі

Пісня "Ой там у лузі, там при дорозі" виконавців Сергія Лазановського та Greenjolly є яскравим вираженням патріотичного духу та вшануванням мужності і жертовності у боротьбі за волю України. Вона розповідає історію трьох братів з Прикарпаття, які поклали свої життя за незалежність своєї країни. Червоні маки, що розцвіли в лузі біля дороги, символізують кров, пролиту за волю, та відвагу цих героїв.

Ці брати були озброєні і готові до боротьби, не знаючи про зраду з боку того, кого вважали другом. Ворог, якого в пісні називають "катами червоної Москви", оточив їхню боївку, вимагаючи здатися. Відповіддю на ці вимоги став вигук "Слава Україні!", що став символом непохитної волі до боротьби і готовності вмерти за свою землю, аніж здатися ворогу.

Фінал історії розповідає про останні моменти життя братів, які, обійнявшись, приймають смерть, не просивши пощади у ворога. Цей момент підкреслює їхню відвагу та жертовність. Пісня завершується закликом до продовження боротьби проти ворогів волі України, використовуючи зневажливе звертання до агресорів, що підкреслює емоційний та борчий настрій твору.

Таким чином, пісня є виразом непохитної віри в перемогу, пам'яті про тих, хто віддав своє життя за волю України, та закликом до кожного українця продовжувати боротьбу за незалежність своєї країни.

Коментарі (4)
  1. Celridupu18.06.2024
    Це саме та мелодія, що нагадує про теплі літні вечори біля рідної дороги. Під неї хочеться не лише слухати, а й зануритися в найглибші куточки спогадів. Хоча зараз сиджу голодна і трохи розгублена, ця пісня змушує серце співати разом з нею. Треба її завантажити і слухати вічно!
  2. Dobarreme6.06.2024
    Досить сумнівне музичне відкриття. Хочете самі перевірити? Ну що ж, скачати можна тут, але попереджаю, я роздратувалась. Проте, хто знає, можливо вам сподобається?
  3. Robupwayflem15.05.2024
    Хвиля емоцій накрила з перших акордів! Цей трек змусив серце битися у ритмі української степу, немов вишукана мелодія з вітром гуляє по рідних просторах. Неймовірно, як можна одночасно відчувати спокій та бурхливе захоплення
  4. Pachibelgref6.05.2024
    Через біль та відразу випадково заблукав сюди. Механічно натиснув відтворити, не очікуючи багато. Ой, і музика лунає, як нагадування про те, що навіть у найтемніші часи існує мелодія для душі, навіть якщо її не хочеш слухати. Може, циклотимія зіграла зі мною жорстокий жарт, але ця пісня – мов бальзам, якого я не шукав, але знайшов. Що ж, у лузі дійсно щось є. Це нагадування, що музика не питає, як ти до неї ставишся, вона просто є.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!