Сергій Лазановський, GreenjollyПроти Проклятих Моск@Лів І Вічну Славу Пам'Яти

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Проти Проклятих Моск@Лів І Вічну Славу Пам'Яти

Текст пісні "Проти проклятих моск@лів" розповідає про трагічну і героїчну історію трьох братів з Прикарпаття, які поклали свої життя за волю України. Описані події відбуваються у лузі біля дороги, де розцвіли червоні маки, символізуючи кров українських героїв, що пролилася за свободу своєї землі.

Перший куплет вводить нас у контекст трагедії, показуючи, що браття були готові боротися і померти за ідею незалежності. Вони були озброєні, але не очікували зради від свого близького, що призвело до їхнього оточення ворогами.

У другій частині пісні розкривається клімакс їхньої історії – облога, під час якої брати вирішують не здаватися, вигукуючи "Слава Україні!", вибираючи смерть замість поневолення. Цей момент підкреслює їхню відданість ідеалам свободи та незламність духу.

В останній частині пісні звучить заклик до боротьби, що є зверненням до сучасних українців не забувати про подвиги своїх предків та продовжувати боротьбу за свободу і незалежність своєї країни. Пісня є вшануванням мужності і жертовності тих, хто віддав своє життя за майбутнє України, та нагадуванням про важливість збереження національної ідентичності та гідності.

Коментарі (2)
  1. Drivapprinno23.05.2024
    Чесно кажучи, не очікував почути щось особливе, але ця пісня дійсно змушує задуматися. Хоча мені зазвичай не подобаються подібні треки, ця робота Лазановського і Greenjolly вражає глибиною емоцій і своєю актуальністю. Змушує напружитися і водночас відчути гордість. Чудово зроблено!
  2. Blocynceaci21.04.2024
    Несподівано, але ця пісня звучить як настрій дня. Виконавці передають глибокий сенс і непереможну енергію, навіть коли всередині напруга грає на нервах. Цікаво, як музика може бути такою багатогранною і одночасно так точно передавати наші спільні переживання.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!