StasyaІ Зберем Своїх Онуків

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Зберем Своїх Онуків

Текст пісні "І зберем своїх онуків" виконавця STASYA глибоко занурює слухача у роздуми про біль, втрату та надію, яка живе в серцях людей навіть у найскрутніший час. Перші рядки пісні описують картину, де бабця молиться за всіх нас, просячи Бога про милість та захист для дитини, висловлюючи готовність пожертвувати собою заради молодшого покоління. Це відображає безмежну любов та жертовність, яка притаманна багатьом поколінням, що переживали тяжкі часи.

У наступній частині пісні згадується про іконостас, що плаче, символізуючи страждання та біль, які випали на долю народу. Автор наголошує на невинності та злі, які спричиняють страждання невинним, закликаючи до прощення та співчуття. Згадка про втечу "мижи люди" та невідомість майбутнього відображає безпорадність та спроби знайти своє місце в хаотичному світі, де "люд недобрий нині всюди".

Повторення рядків про вогонь, що згас на столі, та молитву бабці слугує як лейтмотив, що пронизує пісню, нагадуючи про вічну боротьбу між світлом та темрявою, добром та злом. Центральною метафорою стає свічка, яка продовжує горіти, символізуючи непереможну надію та віру в краще майбутнє, незважаючи на всі негаразди.

У цілому, пісня є виразом глибокої поваги до старшого покоління, яке пережило великі випробування, а також виявом віри в майбутнє, де можливе примирення та відновлення. Автор закликає до згуртованості, збереження культурних та сімейних традицій, наголошуючи на важливості передачі цінностей молодшим поколінням.

Коментарі (2)
  1. Lueprimunpo25.05.2024
    Слухаючи "І зберем своїх онуків" від STASYA, відчуваю, як внутрішній конфлікт розквітає у різнокольоровій палітрі емоцій. Ця пісня наче буря, яка збуджує серце і душу. Іноді нераціональність дає найкращі відповіді, тому раджу скачати і насолодитися цим музичним шедевром!
  2. Clotfollconterp19.05.2024
    Ще один шедевр від STASYA! "І зберем своїх онуків" дійсно піднімає з глибин пам'яті найтепліші моменти з родиною. Навіть у сонливому стані ця пісня змушує замислитись про вічні цінності. Традиції оживають у кожній ноті, а відчуття провини розчиняється у мелодії. Всі разом, як одна велика родина.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!