StasyaА Ми Втікали Мижи Люди

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Ми Втікали Мижи Люди

Пісня "А ми втікали мижи люди" виконавця STASYA відображає глибокі емоційні стани, викликані випробуваннями та втратами. У перших рядках ми зустрічаємося з образом згаслого вогню на столі, що може символізувати кінець тепла домашнього вогнища та безпеки. Молитва бабусі за всіх нас до Бога відображає сподівання на вищу силу, яка може захистити та помилувати у важкі часи. Згадка про "ангелику дитину" та готовність самопожертви заради інших є виявом безмежної любові та занепокоєння за долю близьких.

Далі автор звертається до образу іконостасу, що плаче в кутку, символізуючи страждання та біль, які огортають людей у часи випробувань. Молитва про прощення та визнання існування як невинних, так і злих людей, вказує на складність моральних виборів у кризові моменти. Пісня наголошує на трагічній несправедливості, коли невинні страждають.

Основна частина пісні, де йдеться про втечу "мижи люди" та невизначеність майбутнього, відкриває тему боротьби за виживання у світі, де панує зло та недоброзичливість. Метафора будівництва сходів догори відображає спроби вирватися з цього кола негативу, прагнення до кращого. Однак, реальність жорстока, і надії ламаються на шляху до мрії.

Завершальна частина про свічку, що горить, символізує іскру надії, яка залишається у найтемніші часи. Незважаючи на всі випробування, поки жевріє цей вогник, є шанс на зміну, на краще майбутнє. Пісня торкається теми віри, витривалості та нескореності духу людини перед обличчям трагедій.

Коментарі (2)
  1. Hunciohyssay15.05.2024
    Зайшов випадково, але мелодія так захопила, що не можу вирішити, подобається чи ні. Щось у ній є, але поки не збагну що. Може, треба послухати ще раз? Не впевнений, але варто спробувати.
  2. Erizsoder4.04.2024
    У цій пісні - весь спектр емоцій, який лише може вмістити людське серце. Коли слухаєш її, наче сам втікаєш від буденності, занурюєшся в світ, де кожен акорд - це крок до невідомого. STASYA не просто співає, а малює музикою пейзажі душі. І навіть якщо зовні все спокійно, під шаром звуків кипить життя. Дякую за миті втечі серед буднів, вони безцінні.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!