StasyaВщент Розбив Надії Блудить Та Це Ж Доти Доки Свічка Та Горить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вщент Розбив Надії Блудить Та Це Ж Доти Доки Свічка Та Горить

Пісня виконавця STASYA носить в собі глибокий емоційний зміст, розкриваючи тему надії, втрати та віри. Початкові рядки пісні переносять нас у простий, але затишний домашній інтер'єр, де вогонь на столі символізує життя та тепло в сім'ї. Звернення до Бога з проханням захистити та помилувати відображає глибоку віру та сподівання на краще майбутнє, незважаючи на всі негаразди.

У тексті відчувається контраст між світлими моментами життя та його неминучими трагедіями, що символізується через образи вогню, що гасне, і плач іконостасу. Це вказує на втрату, горе, але й на вічну боротьбу добра та зла, невинності проти гріховності.

Слова про втечу, будівництво сходів до неба та всюдисущість зла у світі підкреслюють спроби людини знайти своє місце, прагнення до кращого, незважаючи на зовнішні обставини. "Вщент розбив надії, блудить" виражає глибокий біль від розчарувань та зрад, які людина зазнає на своєму шляху.

Однак, ключовим моментом пісні є повторювана ідея про те, що поки "свічка та горить", є надія. Це вказує на внутрішню силу, віру та непереможність духу людини, здатність триматися за життя та віру, незважаючи на всі випробування. Таким чином, пісня закликає не здаватися, підтримувати в собі світло надії та продовжувати боротьбу за краще майбутнє, незалежно від обставин.

Коментарі (3)
  1. Reothywilpa17.08.2024
    Ця пісня буквально пронизує до кісток! Як тільки почала слухати, відчула, як напруга змінилася бодрістю, і немов заново народилася з вогнем вдячності в душі. Якщо шукаєш щось, що розірве твої очікування, це саме те, що треба. Не пропусти можливість скачати і зануритися в цю атмосферу до останньої свічки!
  2. Battcomorcomp19.06.2024
    Як багато спогадів одразу нахлинули... Це звучить, ніби хтось дуже глибоко в душі торкнувся струн, що вже давно не відгукувались. Всі емоції, мов вогонь, що догорає в лампадці. Ця мелодія змушує відчути щось особливе. Хочеться просто закрити очі й поринути в цю хвилю...
  3. Gresabizap4.04.2024
    Щойно відкрила для себе пісню STASYA, і це було наче холодний душ для моїх очікувань. "Вщент розбив надії блудить... та це ж доти доки свічка та горить" - слова, що резонують з моєю душею. Ця пісня стала для мене справжньою музичною відрадою в моменти сумнівів і розчарувань. Незважаючи на невротичні пориви, вона нагадує про іскру надії, що не варто гасити. Вдячна за таке відкриття, навіть якщо воно прийшло у найнесподіваніший час.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!