Артем ЛоікТому Що Щирі До Глибини Душі А Слова Політиків Пусті Надумані І Вчені

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тому Що Щирі До Глибини Душі А Слова Політиків Пусті Надумані І Вчені

Пісня Артема Лоіка "Тому що щирі до глибини душі, а слова політиків пусті, надумані і вчені" розповідає про глибокі та особисті переживання, які виникають в умовах війни та боротьби. Ліричний герой звертається до своєї коханої, ділиться з нею своїми думками та переживаннями, виражаючи вдячність за її підтримку та молитви. Він розповідає про важкі випробування, через які йому довелося пройти, про болото війни, яке він хотів би залишити позаду, але яке невіддільно пов'язане з його досвідом.

Основна тема пісні - це важливість любові, дружби та підтримки в найтяжчі часи. Любов коханої жінки стає для героя талісманом, що дає йому сили вижити та повернутися додому. Вона, як символ надії, перехрещує штурмовий загін, метафорично вказуючи на захисну та магічну силу її любові та молитов.

Заклик написати про "ОДІН" та силу молитви дружини, коли вони опинилися в критичній ситуації, підкреслює сподівання на єдність та взаємодопомогу серед людей. Ця частина пісні висвітлює ідею, що у вирішальні моменти, коли здається, що все втрачено, саме людська єдність та підтримка дають силу вистояти та перемогти.

Пісня закінчується на позитивній ноті - поверненням додому, де герой відчуває спокій та захист, символізуючи перемогу любові та духовності над випробуваннями війни. Цей фінал підкреслює, що, незважаючи на всі труднощі, найважливіше - це зберегти в собі людяність, щирість та віру в краще.

Коментарі (3)
  1. Terbinacom23.08.2024
    Важко відвести погляд від правди, яка танцює на краю свідомості. Ця мелодія відкриває душу, а слова запалюють вогонь сором'язливої відвертості. Чи готові ми відчути те, що завжди було поруч?
  2. Riageromist17.06.2024
    Знайшла пісню "Тому що щирі до глибини душі а слова політиків пусті надумані і вчені" від Артема Лоіка і не можу перестати слухати. Ідеально передає мій настрій зараз. Скучаю і водночас відчуваю збудження від цієї мелодії. Обов'язково варто скачати!
  3. Gangnanportsad4.05.2024
    З кожним рядком Артем Лоік не просто співає, а проникає у найтонші закутки душі. Ця пісня як маяк щирості у морі політичної пустоти. Дякую за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!