SkryabinПоки З Армії Ти Ще Не Повернувся

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поки З Армії Ти Ще Не Повернувся

Пісня "Поки з армії ти ще не повернувся" українського гурту Скрябін розповідає про розрив стосунків, коли один з партнерів перебуває в армії. В тексті ми бачимо різкі слова з боку одного з персонажів, який описує листи від свого партнера як "макулатуру" і висловлює своє розчарування у їх відносинах, називаючи любов "халтурою".

З іншого боку, персонаж, який залишається вдома, зазнає емоційних мук, пишучи "солодкі памфлети" та даруючи подарунки, сподіваючись підтримати зв'язок. Однак, після обіцянки не закохуватись в інших, вона зраджує, втікаючи з баскетболістом. Ця поведінка спонукає першого персонажа до критики та зневаги, що виражається в повторюваних рядках про "шмату".

На завершення, пісня зображує розлучення образами осіннього повернення та пошуку нових стосунків, що символізує прагнення до спрощених, безболісних взаємин, де менше "добра вигрібати". Це відображає загальну тему зради та розчарування в любові, яка часто є акцентом багатьох творів Скрябіна.

Коментарі (3)
  1. Tinlorsnader21.05.2024
    Не очікував, що ця пісня настільки сильно зачепить. Слова просто влучили в саме серце, змусили замислитись про важливе. Зараз якраз той момент, коли вона звучить по-особливому. Варто послухати!
  2. Untmasaqfriv15.05.2024
    Зайшла сюди трохи відволіктись і зняти напругу. Пісня "Поки з армії ти ще не повернувся" від "Skryabin" допомагає мені відчути себе більш розслабленою навіть у такі важкі моменти. Дякую за можливість почути цей трек онлайн
  3. Bearbeubercsuf4.05.2024
    Кожен акорд цієї пісні - як лист до дому, що чекає на відповідь. Вона наче міст, що веде через відстань і час, зв'язуючи нас з тими, хто залишився там, де ще шумить березень. "Поки з армії ти ще не повернувся" - це не просто пісня, це пам'ять, що живе в кожному слові. Skryabin вміє торкатися душі мелодією, яка залишається з нами назавжди.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!