BoomboxПоліна Чуєшні Поля Раздва Тричотири

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поліна Чуєшні Поля Раздва Тричотири

Пісня "Поліна, чуєш, ні? Поля! раз, два, три, чотири!" українського гурту Boombox звертається до жінки з іменем Поліна, що відіграє ключову роль у тексті. Співак у пісні порівнює себе з популярними культурними іконами, такими як футболіст Бекхем, музикант Джастін Тімберлейк, актори Брюс Вілліс, Джордж Клуні, Сильвестр Сталлоне, Бред Пітт та Арнольд Шварценеггер. Він констатує, що у них є певні якості, яких немає у нього, наприклад, м’язи чи героїчні здібності.

Проте головна ідея пісні полягає у тому, що виконавець, незважаючи на свої недоліки і слабкості, зізнається у своїх почуттях до Поліни і щиро виражає їх, опиняючись на колінах. Він описує себе як "суцільну ваду" і "соціальну провину", вказуючи на свої внутрішні конфлікти та недосконалості.

Ліричний герой також висловлює своє невдоволення галасом і втручанням інших у його життя, підкреслюючи важливість особистого простору і взаєморозуміння з Поліною. Він закликає її зрозуміти його справжнє "я", яке ховається за фасадом зовнішніх впливів і суспільних очікувань. Завершується пісня повторенням мотиву прохання про увагу та прийняття з боку Поліни.

Коментарі (2)
  1. Gensichabje22.05.2024
    Цей трек огортає ніжністю, як теплий плед у прохолодний вечір. Відчуваю, як розливається тепло в душі і кожна нотка доторкається до найпотаємніших куточків серця. Дозволь собі зануритись у світ мрій і безтурботності разом із цією мелодією. Просто закрий очі і відчуй магію!
  2. Quemimusscot5.05.2024
    Цей трек, ніби відкритий пакетик чіпсів в кінці дня: сподівався на смакове відкриття, а отримав звичайнісіньку картоплю. Цікаво, хтось відчуває це так само? Чекаю на несподіванки в наступних композиціях
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!