Okean ElzyЦе Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Не Для Нас Парами Сплять Виключи Час

Текст пісні "Це не для нас" гурту Океан Ельзи висвітлює відчуття відчуженості та самотності. У перших рядках описується атмосфера після дощу та вщухлого вітру, яка символізує загаслі емоції та апатію. "Ми не одні, ми не живі" може вказувати на те, що, хоча навколо є інші люди, персонажі пісні відчувають себе ізольованими та емоційно вимкненими.

У другому куплеті розгортається образ особистих стосунків, які зазнали затухання. Порада "вимкни Сі Ді" метафорично вказує на необхідність зупинити повторення тих же сценаріїв у стосунках, які не приносять тепла. Згадування про те, що один з героїв не "горить", підкреслює відсутність пристрасті чи емоційної залученості.

Приспів "Це не для нас" говорить про відчуття відчуженості від світу, де інші можуть знаходити спільність та тепло. Вислів "виключи час" може символізувати бажання вирватися з невеселого циклу повсякденного життя. Образи "ти не вогонь, і не вода" та "ти манекен" посилюють враження про холодність та безжиттєвість стосунків.

Останній куплет знову повертає нас до загальної картини відчуженості та самотності, де люди вимкнені, як прилади, і замкнені в своєму внутрішньому світі, далекі від живого спілкування. Закінчення пісні зі словами "замовляй таксі" може вказувати на рішення одного з героїв розірвати зв'язок та вийти з відносин, які втратили свою значимість.

Таким чином, пісня глибоко занурює слухача у роздуми про відчуженість, втому від одноманітності, і про необхідність змін у житті для відновлення емоційного балансу.

Коментарі (2)
  1. Inanivem1.06.2024
    Коли на душі мікс з меланхолії та радості, ця пісня стає ідеальним саундтреком. Вона занурює в глибокі роздуми, одночасно даруючи легкість і бадьорість. Не забудь насолодитися цим моментом!
  2. Lucesraicons24.05.2024
    Ця мелодія переносить мене в світ яскравих емоцій, де щастя переплітається з цікавістю. Здається, ніби кожна нота розкриває новий вимір моєї душі. Просто слухаю і насолоджуюсь!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!