Злата ОгнєвічОй Ніченька Темнесенька Покотилася Зіронька Ясна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Ніченька Темнесенька Покотилася Зіронька Ясна

Текст пісні "Ой ніченька темнесенька" у виконанні Злати Огнєвіч відображає глибокі емоції та образи, пов'язані з природою і людськими переживаннями. Пісня розпочинається з зображення нічного неба, де ясна зіронька символізує надію і мрії, які не згасають навіть у темряві. Зорі на небі малюють картину величної і безмежної Всесвіту, що стає фоном для особистісних переживань головних героїв пісні.

Згадка про "зажурилася дівчина красна" вводить елемент людської емоції — смуток і тугу, які мають відгук у природних явищах, таких як захований за хмарами місяць. Мамина пісня, що лунає, символізує поклик дому та родинних зв'язків, який є універсальним для кожної людини.

У подальшому тексті вводиться образ хлопця, який "ганявся за марами" та співає батькову пісню. Це може символізувати поколіннє продовження традицій, спадкоємність та зв'язок поколінь. Пісня містить повторювані рядки про вільну душу, що "летить, відкривай нові світи", що підкреслює тему особистої свободи та відкриття нових горизонтів.

Завершується пісня образом рідної Землі, яка "заграє барвами". Це символізує красу і велич нашої планети, що служить спільним домом для всіх нас, нагадуючи про важливість збереження і цінування нашого навколишнього світу. В цілому, пісня є глибоким роздумом про життя, природу, і взаємозв'язки людини зі світом.

Коментарі (6)
  1. Chrisexvinku16.06.2024
    Ця пісня від Злати Огнєвіч ніби занурює в глибини ночі, де кожна зіронька розкриває свої таємниці. В мелодії відчувається щось магічне і заспокійливе, що допомагає знайти гармонію навіть у найтривожніші моменти. Спасибі за таку дивовижну композицію!
  2. Fantpesigmujl28.05.2024
    Цікаво, чи зможе ця мелодія принести трохи світла в цей похмурий вечір? Втома, як важка ковдра, огортає, але, можливо, ця пісня зможе змінити настрій. Час перевірити, чи зіронька засяє для мене.
  3. Ferlagycons25.05.2024
    Здається, ця пісня Злати Огнєвіч дійсно здатна торкнутися душі, навіть коли увага розпорошена. Чудова можливість не лише послухати, але й скачати цей чарівний твір, який додасть трохи тепла і світла у будь-який вечір.
  4. Atinjati19.05.2024
    Оце так сюрприз! Слухати цю пісню - наче поринути у казковий сон. Хоча і здається, що все це вже сто разів чув, та голос Злати все одно зачаровує. Спокійний ритм і мелодійність створюють атмосферу, в якій відчуваєш себе наче на нічному полі під зоряним небом. Рідко буває, щоб банальність так сильно вражала!
  5. Masrefipa14.05.2024
    Знову цей наївний романтизм... Чи справді хтось вірить, що музика може змінити світ? Ну, спробуємо послухати, може хоч настрій покращиться. Хоча, сумніваюсь. Але не здаватися ж тепер. Живемо далі
  6. Pondsamolua8.05.2024
    Щойно переслухала цю композицію і просто потонула у спокої. Такий глибокий вокал та чарівна мелодія відкривають двері у світ тихих зіркових ночей. Вражаюче, як деякі звуки можуть змінювати відчуття реальності
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!