Злата ОгнєвічЗа Лісами Горами

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Лісами Горами

Пісня "За лісами, горами" виконавиці Злати Огнєвіч насичена образами природи і символізмом, які переплітаються з емоціями та досвідом персонажів. У першому куплеті вводяться образи ясного сонця та темної ночі, символізуючи контраст між світлом і темрявою в житті. Згадка про зірку, що падає, може символізувати мрію або прагнення, яке здається недосяжним.

Опис засмученої дівчини та лунаючої маминої пісні наголошує на важливості родинних зв’язків та спадщини, яка передається через покоління. Ці мотиви є важливими для зрозуміння глибини емоційного фону пісні.

Приспів пісні "За лісами, горами! За степами, морями!" відображає незламність духу та вічне прагнення до відкриття нових горизонтів. Фраза "Не покине зірка та воїна" підкреслює вірність і відданість своїм ідеалам, навіть перед лицем труднощів. Ідея вільної душі, яка летить назустріч новим викликам, надихає на пошуки власного шляху в житті.

Другий куплет розкриває образи хлопця, що гониться за своїми мріями ("марами"), що може означати його спрагу до пригод або більшого сенсу в житті. Спів батькової пісні наголошує на зв’язку з минулим і наслідуванні сімейних традицій. Приспів, що повторюється, закріплює основну тему пісні - непереможність духу та постійне прагнення до самовдосконалення і розвитку. Рідна Земля у пісні символізує коріння і приналежність, що є фундаментом для будь-яких подорожей та звершень.

Коментарі (3)
  1. Topadisas21.05.2024
    Ця пісня - справжнє диво! Вона переносить у казковий світ, де кожна нота зачаровує. Рекомендую всім скачати і насолоджуватися цим шедевром!
  2. Oznisfotes18.05.2024
    Друзі, хто хоче відчути справжню гармонію української музики, обов’язково скачайте "За лісами горами" від Злати Огнєвіч! Ця пісня наповнить вас умиротворенням та зарядить бадьорістю на весь день. Довго чекала такої краси!
  3. Eabtaparo21.04.2024
    Пісня "За лісами горами" від Злати Огнєвіч ніби чарівна річка, що несе мене через вируючі емоції та загублені думки. Її оригінальність змушує забути про все на світі і поринути у світ неймовірної музичної магії
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!