KolaВідпусти Словом Відпусти Хоча Б На Мить

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Відпусти Словом Відпусти Хоча Б На Мить

Пісня "Відпусти словом відпусти хоча б на мить" виконавця Kola пронизана емоціями втрати і визволення. Вона розповідає про болісне усвідомлення правди, яка обпікає душу та змушує шукати шляхи виходу зі складної життєвої ситуації. Ліричний герой пісні відчуває, як час повільно плине, а попередній вогонь відносин вже згас, залишивши після себе тільки попіл.

Згадка про дощ, який продовжує падати незважаючи на бажання зупинити його, символізує неперервну біль від втрати любові, яка вже не приносить радості, а нагадує про осінній листопад. Саме через це ліричний герой вимагає "відпустити" його, вказуючи на бажання бути вільним від минулих переживань і звільнити свою душу від болю.

Звертання до іншої особи з проханням "відпусти мене, відпусти душу, відпусти словом" акцентує на тому, що герой пісні шукає моральне розвантаження і хоче, аби його минуле було залишене позаду. Він прагне хоча б на мить відчути свободу від тих зв'язків, які тримають його в рамках страждань та ностальгії. Таким чином, пісня передає глибокі відчуття відчаю і сподівання на новий початок, на вільне життя без минулих обтяжень.

Коментарі (4)
  1. Tancisigfunc16.06.2024
    Ця мелодія приносить в серце спокій, наче ранковий туман, що огортає душу. Іноді саме таких моментів бракує, щоб знайти гармонію в собі. Рекомендую всім, хто шукає мить для відпочинку та самозаглиблення.
  2. Mcenunalex1.06.2024
    Ця пісня пробуджує всі мої внутрішні суперечності, змушуючи мене боротися з власними емоціями. Слухаючи її, відчуваю, ніби кожне слово розриває мене зсередини, але водночас дає надію. Ідеально для тих, хто хоче звільнитися від важких думок хоча б на мить.
  3. Ningfeedruwel1.06.2024
    Ця мелодія така ж загадкова, як і мої думки зараз. Мабуть, це саме те, що потрібно, щоб хоч трохи зосередитись, навіть якщо ревнощі заважають. Дуже цікаво, як слова можуть заспокоїти і розвіяти увагу водночас. Відчувається, ніби співачка знає щось особливе про мене. Раджу спробувати.
  4. Turtodepur29.05.2024
    Знаєте, коли слова проникають прямо в душу? "Відпусти словом відпусти хоча б на мить" від Kola – саме така пісня. Вона шепоче про біль і надію, ніби розмовляєш зі старим другом. Хочеться слухати знову і знову. Обов'язково треба скачати і зберегти цей момент.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!