KolaКоли Вогонь Давно Вже Згас

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Коли Вогонь Давно Вже Згас

Пісня "Коли вогонь давно вже згас" українського виконавця Kola відображає глибокі емоційні переживання людини, яка намагається знайти свій шлях після завершення важливого життєвого етапу чи відносин. Ліричний герой звертається до власних почуттів, сприймаючи відсутність кохання як згаслий вогонь, що символізує зникнення тепла та світла в його житті.

У першому куплеті відчуття підкреслюється образом правди, яка обпікає, та необхідністю шукати вихід зі скрутної ситуації. Це говорить про момент усвідомлення та внутрішньої боротьби, коли минуле вже не можна змінити, але ще не знайдено шляху вперед.

Другий куплет розкриває тему втрати ілюзій і марності спроб зберегти те, що вже не приносить щастя. Слова про те, що любов "давно вже мов листопад" і знову падає дощ, який не можна зупинити, створюють образи відчаю та безпорадності перед нещадним часом, що все забирає.

Заключний розділ пісні виражає бажання ліричного героя звільнитись від минулого і бути вільним. Вигуки "Відпусти мене! Відпусти душу! Відпусти словом! Відпусти хоча б на мить!" вказують на тяжке емоційне навантаження, яке герой прагне зняти, аби знайти внутрішній спокій і врешті почати новий відрізок життя без старих кайданів.

Коментарі (2)
  1. Emorurgran23.08.2024
    Пісня точно не для мого настрою, але можливо, вам зайде. Хто знає, може вночі захочеться скачати і послухати ще раз. Хоча зараз більше хочеться тиші.
  2. Ininmasa21.04.2024
    Ця пісня, наче теплий промінь у холодний день, проникає глибоко в душу. Вона заспокоює внутрішній шторм і приносить мир, попри турботи. "Коли вогонь давно вже згас" для мене — це магічний ключ, що відмикає вікно у світ спокою серед злетів та падінь життя. Дякую, Kola, за цей шедевр
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!