KolaВідпусти Душу Відпусти Словом

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Відпусти Душу Відпусти Словом

Пісня "Відпусти душу відпусти словом" виконавця Kola занурює слухача в глибоку рефлексію про відпускання минулого і пошук особистої свободи. Лірика пісні виражає емоційний біль від необхідності розлучення з минулим, яке вже не приносить радості чи задоволення. Перший куплет розкриває внутрішні почуття героя, який відчуває обпікання гіркою правдою про своє життя, яка "несе тебе кудись", індикуючи на необхідність змін і пошук виходу з існуючого стану.

У наступних строфах автор звертається до метафори з дощем, який не можна зупинити, символізуючи невпинні життєві випробування та труднощі, з якими доводиться стикатися. Згадка про "водоспад" підкреслює силу і неминучість емоційного потоку, який необхідно прийняти. Образ любові, яка "давно вже мов листопад", вказує на відцвілі стосунки, які вже втратили свою пристрасть і тепло.

Кульмінаційні строки пісні, "Відпусти мене! Відпусти душу! Відпусти словом! Відпусти хоча б на мить! Я хочу вільною бути!", виявляють глибоке бажання героя знайти свободу і звільнення від обтяжливих зв'язків минулого. Використання повторення слова "відпусти" підкреслює інтенсивність цього прагнення і важливість розриву з тим, що стримує особистісний розвиток та щастя.

Загалом, пісня є вираженням боротьби за особисту свободу і відпускання болю минулого для досягнення нових горизонтів життя та самореалізації. Лірика закликає до сміливості у прийнятті змін і особистісного зростання через відмову від усього, що більше не служить позитивному майбутньому.

Коментарі (2)
  1. Kaygfasvanda8.05.2024
    Кожен раз, коли слухаю "Відпусти душу відпусти словом", серце на мить зупиняється, а думки летять далеко за горизонт. Знайшла це диво тут і вже не можу відпустити. Обов'язково хочу скачати, щоб кожен мій день наповнювався цими мелодіями, навіть коли інтернету під рукою немає. Чудово, що є така можливість! Дякую, Kola, за емоції, що огортають мене, коли я найбільше їх потребую. Ця пісня — як лист до душі, що завжди відгукується.
  2. Ungiobacte4.05.2024
    Ця пісня, наче еспресо для душі — заряджає, не дивлячись на втому. Kola відпустив кожне слово так точно, ніби стріли з лука, які влучають прямісінько у серце. Чудова робота! Відчувається кожен акорд. Слухаю і відчуваю, як повертається енергія
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!