Леся Нікітюк &Amp; Степан ГігаЦей Сон Цей Сон Мені Щоночі Сниться

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Цей Сон Цей Сон Мені Щоночі Сниться

Пісня "Цей сон" у виконанні Лесі Нікітюк та Степана Гіги виражає символічне бажання українців бачити зміни на політичній мапі та у світовому порядку, які б сприяли справедливості та миру. У тексті пісні міститься уявна картина, де Україна відновлює свої кордони, а значна частина території сучасної Росії зазнає змін впливу, включаючи домінування Китаю за Уралом та повернення Курильських островів Японії.

У другому абзаці тексту згадується, як у сновидіннях "орків" (презирливе звернення до росіян) з'являються кошмари, що символізують їхні поразки. Також описується руйнування інфраструктури, яка асоціюється з Росією, зокрема "Північний потік". В цілому, пісня відображає бажання українців бачити крах російської агресії та її впливів, перетворюючи це у символічну перемогу в снах.

Таким чином, пісня виражає емоційну реакцію на тривалу агресію та окупацію, перетворюючи бажані зміни у вигляд народного сновидіння, де Україна та її герої відновлюють справедливість та мир. Це створює відчуття катарсису та надії на краще майбутнє через символічний вираз популярної пісні.

Коментарі (4)
  1. Namokepe30.05.2024
    Ого, яка неймовірна пісня! Кожна нота, кожне слово відгукуються в моєму серці і надихають мріяти навіть у найсонливіші моменти. Леся Нікітюк та Степан Гіга створили справжній шедевр! Хочу слухати її знову і знову!
  2. Bunkmaconsnigh23.05.2024
    Цікаво, кому може подобатись це набридливе "чудо"? Мабуть, слухаючи таке, можна зійти з розуму ще швидше. Час краще витратити на сон, ніж на ці звуки.
  3. Altiturvi20.05.2024
    Вночі витаю між звуками і відлунням, шукаючи спокій у мелодіях, які ніби занурюють у незвідані сни. Це щось магічне і незабутнє, що торкається до самого серця. Відчувається як теплий дотик у холодну ніч. Слухаю і відчуваю, як час зупиняється. Рекомендую всім, хто хоче забутись і віднайти себе. Просто космос.
  4. Avmetbyhard19.04.2024
    Хоч пісня і не в моєму смаку, але мелодія легка і ненав'язлива. За це спасибі, допомогло трохи відволіктися від буденності. Сподіваюсь, що цей сон принесе комусь більше радості, ніж мені. Леся та Степан, вам вдається хоча б створити атмосферу. Можливо, наступний раз вразите і мене. Тим не менш, дякую за вашу працю
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!