Леся Нікітюк &Amp; Степан ГігаЦей Сон Цей Сон

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Цей Сон Цей Сон

Текст пісні "Цей сон, цей сон" виконавців Леся Нікітюк і Степан Гіга виражає вигадане бачення, у якому Україна відновлює контроль над своїми кордонами, а Росія переживає серію катастрофічних подій. Пісня починається з опису, де Україна "вернула кордон", а червона площа в Москві стає місцем військових навчань. Далі в тексті йдеться про те, як вплив Росії зменшується, Китай домінує за Уралом, а Курильські острови переходять до Японії.

Другий куплет підсилює візію краху Росії, описуючи як "орки" (принизливе позначення росіян) бачать страшні сни, у яких український собака Патрон насміхається над ними, а "цигани" розпилюють газопровід "Північний потік". У цих снах також згадується, що українські символи і герої, такі як Бандера, присутні в московських мавзолеях, а звучить "Червона калина" - символ України.

Повторюваний приспів підкреслює, що це бачення нічне сниться і приносить радість співакам. Вони оспівують "красу" руйнації того, що вважають ворожим середовищем. Пісня має відчутно протестний характер, висловлюючи сподівання і мрії про падіння ворожих сил і відновлення справедливості. Такий контент є виразом емоційних і політичних настроїв, які можуть виникати у відповідь на конфлікт і агресію.

Коментарі (5)
  1. Nagracksinvers17.08.2024
    Скачати цю пісню – як зафіксувати момент між сном і реальністю, коли все ще мрієш, але вже готовий до дій. Мелодія навіює спогади, а слова ніби говорять: час рухатися вперед, навіть якщо серце трохи тисне.
  2. Catedeple25.05.2024
    Ой, ця пісня так і не змогла мене зачепити... Мабуть, надто розслаблена зараз, щоб відчути її енергію. Але, можливо, комусь іншому вона припаде до душі. Віддам перевагу чомусь іншому, що більше співпадає з моїм настроєм!
  3. Mebralida25.05.2024
    Що ж, не думала, що знайду себе в такій дилемі - скачати цю пісню чи прослухати онлайн. Леся Нікітюк і Степан Гіга разом? Це настільки незвично, що аж дивно, як таке поєднання відчуттів викликає внутрішній конфлікт. Ну що ж, час дізнатися, що ж це за сон такий - і, можливо, завантажити, щоб зрозуміти до кінця!
  4. Kbedkysadi19.05.2024
    Іноді, коли світ навколо мерехтить і здається таким далеким, мелодія може стати справжньою втечею в країну мрій. Теплі звуки цієї пісні лікують душу і запрошують у затишний світ релаксу. Саме те, що треба, щоб забути про біль і знайти нові сили.
  5. Glychackdofi16.05.2024
    Ця мелодія, як прогулянка спогадами, пробуджує у серці ніжний сум і разом з тим додає сил рухатися вперед. Ніби вбираєш у себе частинку чарівної магії, що допомагає знайти нові фарби у буденному. Чудовий спосіб повернутися до важливих моментів минулого та знайти натхнення на майбутнє. Раджу
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!