Артем ЛоікСвіт Ловив Мене Та Вийшло Що Він Далеко Не Нойєр Є Я Спростив Себе Свідомо

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Світ Ловив Мене Та Вийшло Що Він Далеко Не Нойєр Є Я Спростив Себе Свідомо

Текст пісні Артема Лоіка глибокий та багатогранний, він відображає історичні та сучасні виклики, з якими зіштовхується Україна. Відсилання до козаків, яких "не зовуть на війну", але війна "не закінчилась", символізує незламний дух українського народу, який завжди готовий захищати свою землю та свободу, незважаючи на всі історичні та сучасні труднощі.

Лірика пісні виражає думку, що сучасний світ сповнений випробувань та конфліктів, але автор не втрачає надії та віри в краще майбутнє. Згадка про "ликвідовану Січ" та "русифіковану тверезу тюрму" символізує втрату ідентичності та свободи, але водночас звучить заклик не здаватися та продовжувати боротьбу.

В пісні присутня сильна філософська складова, коли Лоік порівнює себе зі Сковородою, "я лив сенси із вина", що підкреслює ідею пошуку глибинного сенсу життя, важливість осмислення існуючих реалій та необхідність бути вірним своїм корінням і цінностям.

Завершується пісня піднесеним тоном, закликаючи до об'єднання та спільної боротьби за свободу і мир, підкреслюючи, що хоча "світ ловив мене", він не зміг спіймати дух незалежності та волелюбності. Це пісня про непохитну віру в перемогу, про гордість і силу, які живуть у серці кожного, хто любить і цінує свою Батьківщину.

Коментарі (2)
  1. Chondrusbanis17.08.2024
    Ця пісня пробуджує у мені дивний коктейль емоцій, як ніби на хвилі хаосу відкривається щось глибоке і невимовно важливе. Важко відірватися, немов зачарований звуками, які огортають розум і підштовхують до нових роздумів. Артем Лоік, здається, знайшов шляхи до найпотаємніших куточків моєї свідомості. Щось особливе в цих рядках, ніби простота ховає в собі цілий всесвіт сенсів. Мабуть, це одна з тих пісень, що залишаються з тобою надовго.
  2. Knocuntripet10.05.2024
    Кожен акорд у цій пісні наче шепоче: "Зупинись, подумай". Слухаєш, а думки пливуть далеко, аж десь до обріїв, де ще ніхто не був. Артем Лоік ніби ловить світ на словах, а ми в цій пастці з ним. Загадково і глибоко!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!