Артем ЛоікТут Поети Носять Рими Поки Слуги Носять Кляпи

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тут Поети Носять Рими Поки Слуги Носять Кляпи

У пісні Артема Лоіка "Тут поети носять рими поки слуги носять кляпи" прозвучала тема боротьби українського народу за свою ідентичність та свободу. Автор звертається до історії та сучасності, підкреслюючи незламність духу та готовність до опору. Він використовує образи Козаків і Січі як символи непокори та відваги, нагадуючи, що війна за право бути собою ще не закінчилася.

Ліричний герой пісні, ідучи "на небо підпитий", символізує свою свободу духу і незалежність мислення, яка не піддається обмеженням суспільства. Співак стверджує, що хоч світ намагався його спіймати, він залишився вільним. Використання образу неба вказує на прагнення до високих ідеалів та свободи.

Лоік також торкається теми культурної ідентичності, наголошуючи на важливості збереження мови, історії та традицій у боротьбі з русифікацією та зовнішніми спробами підпорядкування. Поетичність та глибина тексту, де "поети носять рими", виступає противагою силам, що намагаються нав'язати свою волю, символізовані "слугами", що "носять кляпи".

Пісня закликає до об'єднання навколо національних цінностей, підкреслюючи важливість внутрішньої свободи та сили духу. Лоік використовує свій талант як засіб протесту та самовираження, заохочуючи слухачів не втрачати ідентичності навіть у найтемніші часи. Пісня є закликом до боротьби за власне "я", культуру та історію, незважаючи на всі виклики сучасності. Вона відображає дух непокори та незламності, який притаманний українському народу.

Коментарі (2)
  1. Clicobonen19.05.2024
    Ця пісня від Артема Лоіка, наче промінь світла в глибокій темряві мого внутрішнього конфлікту. Слова його рим проникають у душу, змушуючи переосмислити своє натхнення і моральні принципи. Він говорить правду, якої так бракує у цьому світі. Музика, яка змушує серце битись швидше і думки розлітатись у пошуках відповіді. Слухаючи цю пісню, я відчуваю, як мій внутрішній світ знаходить нову гармонію. Дякую, Артеме, за такі потужні емоції і правдиві слова!
  2. Projonrimtu19.04.2024
    Дивно відчувати це занурення в слова, де поети та слуги міняються місцями. Цікаво, що б вони одне одному сказали, якби зустрілись. Може, й не потрібні слова, коли рими й кляпи говорять за тебе. Артем Лоік як завжди на висоті, змушує замислитись
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!