Ірина Федишин Та Євген ХмараЩе Учора Тут Жили Ми

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ще Учора Тут Жили Ми

Пісня "Ще учора тут жили ми" у виконанні Ірини Федишин та Євгена Хмари занурює слухача у глибокий, емоційний розповідь про війну, її вплив на життя звичайних людей і зміни, які вона приносить у їхні долі. З перших рядків стає зрозуміло, що мирне життя перервано війною - "Чорні ночі в наші очі, В наші зорі кулі свищуть". Образи чорних ночей, куль, що свищуть, і чорного диму від пожеж складають картину зруйнованого воєнними діями світу.

У пісні ідеться про трагічну долю закоханих, які опинилися по різні боки війни, але разом долають її випробування. "Я стріляв із скоростріла, Я набої подавала" - ці рядки відображають спільність і взаємодопомогу, а також готовність боротися і підтримувати один одного у найтяжчі часи. Пісня наголошує на непереможності духу українців, їхньому бажанні захистити свою землю і свободу за будь-яку ціну.

Особливу увагу в пісні приділено образу весни, яка "не там зустріла" і "не ті пісні співала", що символізує змінені обставини і втрачену невинність. Весна, яка зазвичай асоціюється з оновленням і надією, у контексті пісні набуває гіркоти і болю через війну, що відбирає життя і змінює звичний порядок речей.

Завершальні рядки пісні підкреслюють непохитну волю до перемоги і готовність боротися до кінця: "Ми не вийдем з того бою, Ми не станем на коліна, Стали ми на смерть з тобою, Щоб не вмерла Україна!" Це вираз любові до рідної землі, відданості ідеї волі та незалежності, а також глибокої віри в перемогу і майбутнє, де знову запанує мир.

Коментарі (7)
  1. Songdiwhice16.08.2024
    Здається, ця мелодія нагадала мені про щось давно забуте, але таке рідне. Наче дивлюся у старий альбом зі світлинами і бачу очі, які давно не зустрічала. Можливо, це просто сонливість, але щось у цьому є. Музика, що змушує задуматися...
  2. Nconatfiwa18.06.2024
    Не знаю, як кому, але для мене такі пісні як "Ще учора тут жили ми" від Ірини Федишин та Євгена Хмари — це не просто музика, а цілий ритуал. Слухаєш і розумієш, як час летить і як все швидкоплинне... Але ж так хочеться, щоб хоч на мить зупинилось, аби душа відчула трохи спокою. А може, я просто сентиментальний?
  3. Concawatrect18.06.2024
    Втомлена після насиченого дня, знаходжу себе в задумливому настрої, насолоджуючись піснею "Ще учора тут жили ми" Ірини Федишин та Євгена Хмари. В цій мелодії відчувається смак ностальгії, який так пасує до моєї вечірньої ситаості. Не вагайтесь, завантажте цю композицію та зануртеся у її атмосферу!
  4. Alcafmara25.05.2024
    Сонливість перемагає, але цікавість сильніша. Роздратований день потребує нових емоцій - треба скачати "Ще учора тут жили ми" і відчути магію дуету Ірини Федишин та Євгена Хмари.
  5. Lighbawgoden21.05.2024
    Ще одна пісня, яка нагадує про минулі моменти... Слухаючи "Ще учора тут жили ми" від Ірини Федишин та Євгена Хмари, наче поринаєш у тихі роздуми про те, що було і що є. Мелодія ніжно обіймає душу, а слова викликають приємну задумливість. Варто послухати кожному, хто шукає спокій у музиці.
  6. Foothemsdafor7.05.2024
    Неймовірно, як ця пісня відгукується в душі! Ірина Федишин та Євген Хмара майстерно передали дух нашого часу, змусивши серце битися в унісон з кожним акордом. Це не просто музика, це спогади, переплетені з надією. Вдячний за можливість зануритись у цей світ співу та мелодій, що линуть із глибини наших сердець.
  7. Patuhoumidt5.05.2024
    Дивовижно, як ця пісня відгукується в душі, наче музика створена з переживань мого життя! Її просто потрібно скачати, щоб завжди мати змогу зануритись в цей світ чарівних нот і спогадів
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!