Ірина Федишин Та Євген ХмараІ Не Ті Пісні Співала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Не Ті Пісні Співала

Текст пісні "І не ті пісні співала" виконавців Ірини Федишин та Євгена Хмари занурює нас у реалії воєнного часу, де мирне життя розбите і кожен день приносить нові випробування. Початкові рядки малюють картину воєнного лихоліття, де навіть нічне небо не є спокійним, а замість зірок люди бачать летючі кулі. Образ "чорний дим од пожарища" підсилює відчуття знищення і втрати.

У пісні йдеться про те, як весна, яка зазвичай є символом відродження та нового життя, зустрічає героїв пісні в умовах війни, де доводиться не співати пісень миру, а брати до рук зброю. Ліричні герої, чоловік і жінка, обидва залучені до оборони своєї землі: він — стріляє, вона — подає набої. Це виражає їхню солідарність і готовність стояти разом у боротьбі.

Особливу увагу в тексті приділено зміні, яку війна вносить у звичайне життя і природу: цвіт калини, що облітає, і перепел, що замовк у житі, символізують перерване життя, руйнування ідеалів мирного існування. Фраза "А сьогодні тут чужинці" підкреслює втрату домівки та відчуження від власної землі.

Кульмінацією пісні є заява непохитної відданості боротьбі за власну країну та відмови від будь-якої капітуляції. Пісня закінчується словами про готовність пожертвувати життям, щоб "не вмерла Україна", що є вираженням глибокого патріотизму, сили духу та непохитної віри в перемогу. Ця пісня є не просто музичним твором, а могутнім викликом до боротьби, вираженням солідарності й любові до своєї землі та своїх людей.

Коментарі (4)
  1. Buitucapor15.06.2024
    Ця пісня змушує задуматися про сенс життя і відчуття, що іноді губляться в шумі буднів. Як смиренно, але глибоко передано емоції. Хочу скачати і поринути в цей світ ще раз. Дякую, Ірина та Євген!
  2. Letzmuldore3.06.2024
    Чудова нагода поринути у світ прекрасної музики! Пісня "І не ті пісні співала" від Ірини Федишин та Євгена Хмари просто заворожує. Відчуваю, що час зосередитися на музиці та забути про все інше. Рекомендую всім скачати та насолоджуватися!
  3. Lafistmisbe24.05.2024
    Ця мелодія ніби створена для тих моментів, коли душа сумує, але серце радіє від кожної ноти. Чарівна музика та проникливий голос, що дарує крила!
  4. Gheaddongreati8.05.2024
    Здається, ця пісня знаходить в мені струни, яких я сам не підозрював. Ірина та Євген, це справжній вибух емоцій! Після обіду саме те, що треба, щоб перевести дух і зануритись у розслаблену атмосферу. Яка глибина звучання, аж мурашки по шкірі! Ваш дует — це щось неймовірне. Продовжуйте в тому ж дусі!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!