Артем Лоік (Feat. Абіє)Тільки Після Не Тисни Яким Був Я… Син Забився За Тебе Мов Цуценя

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тільки Після Не Тисни Яким Був Я… Син Забився За Тебе Мов Цуценя

Пісня Артема Лоіка та Абіє "Тільки після не тисни яким був я…" занурює слухача у глибоко емоційний світ, де відчай та надія переплітаються з любов'ю та відданістю. Вона розповідає про складні випробування, які доводиться переживати, але підкреслює незламність духу та готовність стояти один за одного в найважчі часи. Через образи неба, що лютує, і сонця, що не зігріває, автор передає почуття самотності та випробування долею, але одночасно заявляє про непохитну вірність та обіцянку не залишати у біді.

Сюжет пісні вибудований навколо образу батька, який готується до неминучої відсутності, але хоче залишити своєму сину важливі уроки та обіцянку вічної підтримки. Ліричний герой намагається передати силу духу, показати важливість стояти на захисті своїх переконань, незважаючи на те, що він може не вижити. Підкреслюється, що навіть у відсутності можна бути поруч, надихати та захищати своїх близьких.

Останні рядки пісні відображають глибоку любов і відданість, готовність йти на жертву заради збереження раю для коханої людини. Автор говорить про безкомпромісну боротьбу, про те, що він готовий забрати ворога з собою в пекло, якщо той спробує забрати у них щастя. Це підкреслює величезну цінність близьких стосунків та готовність боротися за них до кінця.

У цілому, пісня є вираженням сили духу, любові, вірності та готовності до самопожертви. Вона показує, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло та надію, якщо поруч є кохана людина, заради якої варто боротися.

Коментарі (3)
  1. Pamtiecirpe14.06.2024
    Ця пісня зачепила струни моєї душі, залишивши страх і втому у відлунні її слів. Такий потужний і глибокий трек, що змусив мене відчути себе мов цуценя, що шукає прихистку у цих сильних та проникливих голосах. Артем Лоік і Абіє створили щось особливе, що точно залишиться у серці. Після такого не натискай на старе, бо це справжнє і нове відкриття.
  2. Opppangaba1.06.2024
    Ну що ж, новий трек Артема Лоіка та Абіє - це цікаво! Хоча я нейтральна до пісень, цей викликав у мене несподівані емоції. Відчуття щастя змішалося з ревнощами, і ось я тут, готова скачати і слухати його знову. Інтуїція підказує, що варто дати йому шанс!
  3. Tecbackclasweck23.04.2024
    Ця пісня відкриває нові грані сприйняття, ніби кожна нота змушує задуматися про глибину простих речей. Вражаюче, як слова Артема Лоїка сплетені з емоціями в кожному рядку, заставляючи серце битися у ритмі його поезії.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!