Артем Лоік (Feat. Абіє)Лютує

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лютує

У пісні "Лютує" Артема Лоіка та Абіє розкривається тема непохитної вірності, сили духу та незламності у випробуваннях. Персонаж пісні обіцяє залишатися поруч незалежно від обставин, навіть коли "небо лютує" та умови вкрай непрості. Висловлюється готовність йти за коханою особою навіть у війну, символізуючи безмежну відданість та підтримку.

Друга частина пісні зосереджена на відносинах батька та сина, відображаючи передачу життєвих уроків та важливість збереження сімейних зв'язків. Персонаж висловлює бажання, щоб син пам'ятав його справжнім, з усіма складнощами та перемогами, та йде назустріч долі, не прощаючись, а обіцяючи зустріч у майбутньому.

У фінальних рядках висловлюється критика суспільства, яке призводить до війни, та осмислення сенсу боротьби та жертв. Пісня завершується на ноті обіцянки повернення та віри в те, що справжня любов та вірність можуть пережити будь-які випробування, навіть війну та розлуку. Автори підкреслюють, що справжні почуття і вірність є тим незламним якорем, який дозволяє пережити та перемогти в найтяжчих випробуваннях.

Коментарі (1)
  1. Uphesbisa28.05.2024
    Ця пісня "Лютує" від Артема Лоіка та Абіє - справжній шедевр! Вона допомагає мені знайти внутрішню гармонію, навіть коли серце рветься на шматки. Так вдячна за можливість її скачати і слухати онлайн!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!