Артем Лоік (Feat. Абіє)Ой Димлять Мій Друже Тут Далеко Не Кальяни…

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ой Димлять Мій Друже Тут Далеко Не Кальяни…

Пісня "Ой димлять мій друже тут далеко не кальяни…" відображає глибокі емоції та переживання, викликані війною, та висловлює непохитну волю до боротьби за свободу. Виконавці, Артем Лоік і Абіє, звертаються до теми втрати миру, розбитих сердець і важких доріг, які доводиться проходити. Вони підкреслюють, що попри всі випробування, вони залишаються людьми, а не бездушними істотами, йдучи лише до перемоги.

Лірика пісні розкриває внутрішній світ бійця, який зазнає різноманітних емоцій: від пустки у серці до незламної віри в незалежну Україну. Мова йде про втрату спокою, життя в постійній небезпеці, де звичайні речі, такі як кава чи думки про близьких, змінюються на тривогу за майбутнє та виживання у воєнних умовах.

Артисти наголошують на спільності та братерстві серед тих, хто стоїть на захисті волі, підкреслюючи відданість ідее незалежності та готовність боротися за свою країну до кінця. Через метафори і виразні образи пісня передає незламність духу українського народу, його віру в перемогу та готовність жертвувати всім заради майбутнього поколінь.

Пісня стає гімном непокори та боротьби, де кожен рядок відгукується болем, але й надією на зміну. Вона вшановує пам'ять тих, хто віддав своє життя за свободу, і нагадує про важливість віри у краще майбутнє, за яке варто боротися. Це вираз опору проти усього, що намагається зламати дух нації, підкріплений незламною волею до перемоги та свободи.

Коментарі (2)
  1. Douwenchige27.05.2024
    Оце так знахідка! В голові одразу запульсував ритм. "Ой димлять мій друже тут далеко не кальяни…" – це щось новеньке і водночас таке рідне! Скачати чи слухати онлайн? Обираю обидва варіанти, бо від цієї пісні просто не відірватись!
  2. Inscesanuc24.05.2024
    Оце так сюрприз! Зайшов, щоб знайти щось нове, а натрапив на цю дивину. Що ж, не кальяни, так не кальяни... Може, і непогано. Піду обмірковувати. Абсурдність на максимумі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!