Артем Лоік (Feat. Абіє)Голосно Як Вирок Соло Ми А Ви Хор

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Голосно Як Вирок Соло Ми А Ви Хор

Пісня "Голосно як вирок соло ми а ви хор" у виконанні Артема Лоїка та Абіє відображає глибоку емоційну та ідеологічну боротьбу, яка переживається в умовах конфлікту та війни. Лірика передає відчуття болю, втрати та непохитної рішучості боротися за свободу та незалежність. Співаки наголошують на нероздільності і сили людського духу, який стоїть за власну країну та ідеали, незважаючи на жорстокість обставин.

Пісня починається зі слів про відсутність миру та розкол сердець і доріг, акцентуючи на тому, що люди, які ведуть боротьбу, не є зомбі, але йдуть до перемоги з вірою в серці. Вони живуть у реальності, де кожен день приносить нові випробування, втрати та боротьбу за виживання. Згадуються образи військової техніки та зброї, але в той же час акцент робиться на духовній стійкості та вірності своїй країні.

Далі текст розкриває тему глибокої особистої та колективної відданості боротьбі за свободу. Автори звертаються до історичних постатей, символізуючи неперервну боротьбу українського народу за свої права та землю. Пісня підкреслює важливість пам'яті та гордості за історичне коріння, закликаючи до відстоювання власної ідентичності та свободи.

Завершується твір закликом до єдності та взаємопідтримки, відзначаючи силу духу та волі до перемоги над зовнішнім ворогом. Співаки використовують метафору голосу, який стає вироком для ворога, та об'єднання людей в спільній боротьбі, де кожен вносить свій внесок в загальну справу перемоги над тиранією та утиском. Пісня стає виразом незламної волі до боротьби за мир, свободу та справедливість.

Коментарі (3)
  1. Forlyngheckcar19.05.2024
    Як важко іноді зрозуміти сучасні музичні експерименти! Залишився із змішаними почуттями, але, мабуть, це не моє. Можливо, комусь іншому цей трек принесе більше задоволення.
  2. Nafcongdire12.05.2024
    Кожне слово в пісні "Голосно як вирок соло ми а ви хор" вібрує в серці з ностальгією і бунтом! Не можу пройти повз, тому що це вже не просто музика, це крик душі. Щойно скачав, щоб кожен мій день наповнювався цим голосом вироку! Артем Лоік і Абіє, ви змусили моє серце битися в ритмі вашої пісні
  3. Jackporathe11.05.2024
    Якщо музика може бути вироком, то ця пісня - прокляття монотонності, що не відпускає. Скачати її, значить засудити себе на постійне відчуття суперечливих емоцій. Але хіба в арті не про це всі мріють? Лоік з Абіє розірвали систему! Їхні голоси гупають у голові як невідворотний вердикт
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!