KarnaХай Тобі Ніч Буде Ясная

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хай Тобі Ніч Буде Ясная

Пісня "Хай тобі ніч буде ясная" у виконанні гурту KARNA відзначається своєю теплою, заспокійливою атмосферою, запрошуючи слухачів до світу спокою та затишку. Вона починається з вітання всіх, хто ще не спить, включно з символічним зверненням до сивого астронома, мабуть, як до мудрої та вічно шукаючої істину особи. Ліричний герой бажає усім приємних снів, наповнених зображеннями природної краси та спокою, таких як шумливий гай і поля, вкриті волохатим медом.

В подальшому тексті пісні бажання про гарну ніч розширюються на різні аспекти життя слухачів. Водієві, що спішить домів, побажано гладкої дороги, символізуючи безпеку та легкість у подорожах. Загальні побажання мирного вечора стають частиною більш широкого послання про єдність, тепло та злагоду серед людей.

У другій частині пісня набуває більш особистого та затишного відтінку, звертаючись до тих, хто став ангелом, можливо, як натяк на втрату близьких, але водночас зберігаючи надію на зустріч та зв'язок за межами земного життя. Ліричні образи переплітаються з зображеннями домашнього затишку, такими як дим, що виходить з печі, і приліт лелеки з дитиною, що символізує нове життя та надію.

Закінчується пісня закликами до миру та гармонії у відносинах, особливо між закоханими, та побажаннями тепла всім родинам та батькам. Все це супроводжується повторюваним вітанням "Добрий вечір вам!", що надає пісні відчуття єдності та спільної надії на краще майбутнє. Таким чином, "Хай тобі ніч буде ясная" виражає універсальні бажання миру, безпеки, любові та єднання, створюючи відчуття теплого та затишного вечора для кожного, хто її слухає.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!