KarnaВодію Що Спішить Домів Хай Тобі Ніч Буде Ясная

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Водію Що Спішить Домів Хай Тобі Ніч Буде Ясная

Пісня "Водію, що спішить домів, хай тобі ніч буде ясная" виконавця KARNA випромінює тепло та побажання спокою всім, хто зараз прокидається або перебуває у дорозі. У віршах звучить вітання всім, хто ще не лягав спати, зокрема й астрономам, які спостерігають за зорями, та тим, хто подорожує нічними дорогами. Ліричний герой висловлює сподівання, що їм усім снитимуться приємні сни, наприклад, про шум лісу або про поля, вкриті росою.

Звертається увага на бажання гладкої та безпечної дороги для водіїв, що прагнуть повернутися додому, та на побажання ясної та спокійної ночі. Це символізує загальне бажання благополуччя та безпеки для кожного, хто знаходиться у русі чи далеко від дому.

У другій частині пісні побажання мирних сновидінь розширюються на тих, хто втратив коханих, можливо, на натяк про тих, хто став ангелом, тобто помер. Є натяки на домашній затишок, зокрема через образи печі, яка тліє, та лелеки, що приносить нове життя. Ці образи підсилюють відчуття тепла та затишку домівки.

Заключні рядки пісні закликають до гармонії в сімейних стосунках, миру та тепла між усіма людьми. Загальне послання пісні — побажання добра, миру та спокою кожній душі, що слухає ці слова. Це вираження співчуття та підтримки всім, хто потребує відчуття домашнього затишку, безпеки та любові. Пісня сповнена оптимізму та віри в добро, закликаючи всіх цінувати мир та гармонію в житті.

Коментарі (5)
  1. Cuppertchantpref16.06.2024
    Здавалося, що ніч вже не здатна заспокоїти, але тут з'явилась мелодія, яка ніби вразила струни душі. Відчуття, коли важкість дня відпускає і залишається тільки спокій, хоч і в обрамленні легкого суму. Такі миті дають надію, навіть коли вона прихована під шаром песимізму.
  2. Dednigaber28.05.2024
    Зайшла на сторінку, а тут така мелодія... Здається, що всі турботи відступають на другий план. І хоч на душі неспокійно, ця пісня дарує відчуття світлої ясної ночі. Хвилі спокою розливаються всередині, і хочеться просто заплющити очі та відпустити все. Дякую за цей музичний промінь надії!
  3. Neupotenla28.05.2024
    Зараз, коли ніч вже заглядає у вікно, так приємно зануритися в музику, яка наче світить своїм теплим світлом крізь темряву. Кожна нота, кожен рядок - це ніжний дотик, що наповнює серце затишком і натхненням. Слухаючи ці звуки, відчуваєш, як все навколо стає трішки яскравішим, а душа наповнюється спокоєм.
  4. Downhasame26.05.2024
    Скільки можна слухати ці гучні гітарні рифи? Щоразу, коли вмикаю цю музику, відчуття, наче біжиш у темряві, але все ж таки якось приваблює. Мабуть, є щось в цьому хаосі, що захоплює. Але ні, не для мене. Я обираю тишу.
  5. Thelibiwor3.05.2024
    Коли світ здається темним, і шлях додому - безкінечним, ця пісня стає як маяк на горизонті. Вона не тільки освітлює ніч, а й наповнює душу спокоєм. Хай кожен кілометр принесе тобі відчуття легкості та надії, незважаючи на всі примхи долі! Чудова робота, KARNA!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!