KarnaІ Поля З Медом Волохом Хай Дорога Гладко Стелиться

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Поля З Медом Волохом Хай Дорога Гладко Стелиться

Пісня "І поля з медом волохом хай дорога гладко стелиться" від KARNA ніби втілює в собі затишок і тепло родинного вечора, запрошуючи слухача зануритися в атмосферу спокою та гармонії. Відкривається вона побажанням доброго вечора всім, хто ще не лягав спати, а також зверненням до сивого астронома, що символізує зв'язок із космосом та безмежним світом знань. Висловлюється сподівання, що ніч принесе мирні сни про шелест лісу та поля, повні меду.

У другому абзаці ліричний герой продовжує свої добрі побажання, звертаючись до водіїв, щоб їхній шлях був безпечним і гладким, а ніч – ясною. Це виявляє глибоку турботу та бажання благополуччя для всіх, хто знаходиться в дорозі або зіткнувся з труднощами життя.

Далі автор звертається до тих, хто переживає втрату, але знаходить втіху у спогадах та надії, що дорогі люди продовжують існувати у наших серцях як ангели-охоронці. Пісня виражає бажання, щоб кожен дім наповнювався ароматом домашнього вогнища, а символічний сторк з дитячком нагадує про циклічність життя та вічне оновлення.

У заключному абзаці пісні криється сподівання на мир та злагоду в родинах, бажання, щоб кожна хата була повна щастя і тепла, а усі конфлікти та непорозуміння знаходили своє розв'язання. Через повторення фрази "Добрий вечір вам!" створюється атмосфера єдності та спільності серед слухачів, незалежно від їхнього місцяположення чи обставин. Пісня ніби обіймає кожного, хто її слухає, теплом і затишком домашнього вогнища.

Коментарі (1)
  1. Mofhogina28.05.2024
    Ця мелодія таке враження, ніби вирвалася з самих глибин моїх тривог і страхів. Вона змушує озиратися на кожен звук навколо і відчувати, як серце б’ється сильніше. Дивовижний новий досвід, наче підкрадаєшся до невідомого...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!